/15. maja Mladi Mjesec donosi moćne energije: Pogledajte kako će utjecati na vaš znak

15. maja Mladi Mjesec donosi moćne energije: Pogledajte kako će utjecati na vaš znak

Mladi Mjesec 15. maja preteča je cijeloga novog svijeta. Pitam se zašto se ovo razlikuje od ostalih?

Ovan

Sunce, Mjesec, Merkur i Uran bit će u Biku 15. maja, što ima ogroman utjecaj na vašu zonu novca. Mjesec će imati financijske dobitke poredane za vas, a energija Mjeseca će vam pomoći u gužvi. Postavite ciljeve koje ste uvijek gurali u stranu, ovo je vrijeme kada će se ispuniti.

Bik

Bikovi će biti pogođeni više od svih ostalih znakova. Riješite se svih negativnih stvari u vašem životu – bilo da je to nezadovoljavajući posao ili strašna veza, i počnite iznova. Uran će se preseliti u Bika, dajući potrebne dobre vibracije i hrabrosti.

Blizanci

Ovo razdoblje će vam pomoći da “doživite neke radikalne preobrazbe u pogledu duhovnosti, intuicije i podsvjesnog uma”. U ovom izuzetno energentnom stanju, možete poduzeti važne odluke i raditi na promjenama, ali budite sigurni da ste to učinili prije punog mjeseca 29. maja.

Rak

Energija iz Mladog Mjeseca i od pokreta Urana u Biku, osjećat ćete se inspiriranim da postanete stvarno veliki. To će se odnositi ne samo na osobni rast nego i na druge ljude koji su blizu vas.

Lav

Ovo je vrijeme za promjenu karijere ako razmišljate o tome. Poremećena energija može vas razdražiti i navesti da se osjećate ljutito, ali ove negativne emocije će na kraju nestati. To je ključno i korisno razdoblje na poslu, pa iskoristite sve.

Djevica

Stvari se mogu osjećati kao da se kreću prebrzo i možda se osjećate malo nesigurno, ne brinite i riskirajte. Prirodno je osjećati se preplavljeno, ali naći ćete ravnotežu. Dobra stvar je da su sve promjene pozitivne.

Vaga

Već neko vrijeme pokušavate učiniti nešto drugačije ili čak osjećate nove emocije. Nemojte biti previše oštri prema sebi, ali izaći ćete iz svoje udobnosti i vidjet ćete kako to radi čuda. Vrijeme je da istražite nove putove, pronađete sebe i svoj put. Stvarno možete promijeniti živote drugih ljudi zbog pozitivne energije.

Škorpija

Mladi Mjesec donosi mnogo obveza za vas – bilo na poslu, obitelji ili prijateljima. Čak i relativno nova veza može se osjećati ozbiljno, ili stvari mogu biti dublje s vašim trenutnim partnerom. Na popisu se nalazi i razgovor koji mijenja život s bliskim osobama. Partnerstva u tom razdoblju obvezni su ići dobro.

Strijelac

Promjena je jedina konstanta. Nove će se stvari pojaviti na poslu i donijeti dobit. Morate pronaći ravnotežu kako biste izbjegli gubitak. Uran u Biku će se osjećati povezanim s tehnologijom i svojim osjećajima.

Jarac

Imat ćete vrijeme svog života jer Uran ulazi u isti sektor vašeg grafikona i ostat će tamo oko osam godina. To će biti stanje tijeka, dobro ili loše, odlučite. U vašim je rukama drugačije koristiti energiju.

Vodolija

Uran se kreće može donijeti izazove, ali ćete ih usvojiti svojom novom energijom. Vrijeme je da izađete iz iste stare rutine i doživljavate nove stvari.

Riba

Ovo će biti vrijeme za introspekciju i retrospekciju. Tlak će se povećati i čak možete donijeti impulzivne odluke. Međutim, zadržite mir i iskoristite pozitivnost oko vas.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.