/9 Stvari koje ćete shvatiti tek kada umrete

9 Stvari koje ćete shvatiti tek kada umrete

Tri sedmice nakon što je umro, moj brat Billy me probudio u izlasku sunca i počeo opisivati ​​što se događa s njim u životu poslije smrti. Isprva sam mislio da tuga uzrokuje da zamislim njegov glas. Ali kako je moj brat počeo dijeliti kosmičke tajne sa mnom, tajne koje nisam mogao ignorirati, postao sam njegov učenik.

Billy me naučio da kad si rođen, taj veliki prasak vam daje neku vrstu amnezije. Jedna od glavnih stvari koje radimo na planeti Zemlji pokušavamo se sjetiti stvari koje smo zaboravili. Ali nakon što umrete, shvaćate hrpu stvari koje niste znali kada ste bili živi, ​​kao što su:

  1. Život na zemlji nije kazna za vaše prošle greške. Ne ispaštate neku vrstu ”uradio sam nešto pogrešno nekome u drugom životu i sada ispaštam zbog toga”.Zapravo to ne radi tako. Taj koncept oka za oko, zub za zub nije pravi posao.
  2. Vi ste odabrali svoje životne okolnosti prije nego što ste rođeni zbog razloga koje je gotovo nemoguće razumjeti dok ste na zemlji. Ako ste shvatili ove razloge, život bi izgubio dio svog udarca, i gubljenje udaraca je nešto o prosvjetljenju.
  3. Sve se mijenja. Kad umreš, shvaćaš koliko. Također shvatite da postoje besmrtne stvari, stvari koje uzimate s vama, i one se također mijenjaju.
  4. Život je sjajan, čak i loši dijelovi. I svi radimo stvari koje nazivamo pogreškama. Ali takozvane pogreške su u redu. One su samo dio posla na zemlji.
  5. Namjenjeni ste da se bavite svim vrstama stvari na zemlji, stvari koje možda nemaju smisla s ljudske točke gledišta. Dakle, odvojite trenutak prije nego što sami sebe ili vašeg bližnjeg osudite previše oštro.
  6. Ne postoji samo jedan pravi način za rješavanje stvari. Neki završetci su sretniji, neki ne tako sretni, ali nije samo postotak sreće važan. To je muzika.
  7. Društvo uči ograničenje. Bez obzira čemu ste bili podučavani, sve što vam je potrebno je već u vama. I ko ste doista je daleko izvan vašeg razumijevanja. Zato život koji se stisnuo u ljudsko iskustvo ponekad može biti bolan.
  8. U središtu svega je energija, nematerijalna tvar zvana ljubav.Wow, i koliko je dobar osjećaj, ova LJUBAV. Ne možete to zamisliti. Stvarno ne možete. Nema načina da iskoristite punu snagu LJUBAVI dok ste na ovoj ravnini.
  9. Smrt nije toliko ozbiljna koliko mislite da jest. Zapravo je vrlo ugodna. Ne bi mogala biti bolja. I oproštaj sa ljudima koje volite nije tako ozbiljan koliko se i čini, jer ćete se opet susresti.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice