/Blagoslov je voljeti duhovnu probuđenu ženu, a još veći kad ona voli tebe

Blagoslov je voljeti duhovnu probuđenu ženu, a još veći kad ona voli tebe

Da budem iskren, nije svatko uspio uspostaviti vječni odnos koji nadilazi granice i granice materijalnog, trivijalnog postojanja na ovom svijetu.

Ovaj je članak za sve one ljude koji se bore za pronalaženje ‘prave’. Zapravo, ne postoji “putovanje” za istraživanje ili pronalaženje prave osobe na svijetu. To je kozmički događaj koji vas udara od niotkuda, izlazi iz plave boje i trese vaš život kao nikad prije.

U svakom slučaju, ako uspijete biti u vezi sa duhovno probuđenom ženom, naučit ćete najdublje tajne ljubavi.

Probuđene žene su slobodni duhovi koji imaju goruća plamena strasti unutar svojih njedara. One su drage, strastvene i suosjećajne. One razumiju što je suosjećanje i provode ih u svojim životima djelima kako bi vam pokazali koliko je velika ljubav prema vama.

Ona će vas odvesti u neotkrivene svjetove misterija i magije. Ona će vam pokazati sveto nebo tako puno i gorjeti sa zvijezdama koje će se navesti da se pitate da li još uvijek živite na istom planetu na kojem ste se rodili.

Biti u vezi s duhovno probuđenom ženom znači da ste spremni potražiti i duhovno prosvjetljenje i otvoriti nove horizonte ispred vas i nikada nećete vidjeti svijet istim očima.

Duhovno probuđene žene će vam pružiti ruku i odvesti vas iz vaše vlastite tame. One su hrabre i potpuno određene, jer se vide kao dio nečega veće, jedne svetinje duše koja je stvorena ujedinjenjem dviju zaljubljenih duša.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.