/Kako da se iscjelite kada vam je duša umorna od svega

Kako da se iscjelite kada vam je duša umorna od svega

Kad su naše duše umorne, zarobljeni smo razornom negativnošću.S druge strane, doživljavate i ukupnu emocionalnu neravnotežu, tako da se morate nositi s ozbiljnim pitanjima dok istodobno morate nekako pronaći energiju za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Oni koji znaju kako je teško kada je duša umorna su sigurni da je to jednako loše kao i bilo koja tjelesna bolest. Međutim, možemo pronaći duhovnu i mentalnu snagu kako bi nadvladali pritisak i podigli se iznad duhovne iscrpljenosti.

Čak i ako dobijete preporučenih 8 sati spavanja svake noći, ako je vaša duša umorna, još ćete se svakodnevno probuditi s osjećajem umora i iscrpljenom energijom.

Kada je duša umorna, često je znak da živite izvan usklađenosti s vašom svrhom.

Vaša energija duše teče unutar vas i kad izgubite vezu s tim protjecanjem, vaša energija može postati oslabljena. Gotovo kao da unutarnji plamen iznutra počinje treperiti.

Većina nas zna kada je naša duša umorna od načina na koji se osjećamo svaki dan, ali ovdje je još jedan način da utvrdimo je li vaša duša umorna –

Pržite ruke na trenutak da biste stvorili električni naboj između vaših ruku. Nakon što protrljajte ruke oko 30 sekundi polako odvojite ruke.

Osjećate li toplinu ili jak zvuk koji dolazi iz vaših ruku? Držite i dalje rastavljanje ruke dok više ne mognete osjećati energiju između njih.

Ako ne osjećate nikakvu energiju, ili ako vam ruke prestanu prije nego što dosegnu širinu ramena, to bi mogao biti znak da je vaša energija iscrpljena i da je duša umorna.

Postoje neke stvari koje igraju važnu ulogu u vašoj duhovnoj iscrpljenosti i čine vašu dušu umornom. Obratite pozornost na ovih deset stvari koje mogu učiniti vašu dušu umornom:

Niste iskreni prema sebi

Govorite da kad mislite ne

Radite nešto što ne ispunjava vašu svrhu

Uključujete se u sitne argumente ili tračeve

Družite se s toksičnim ljudima, partnerima ili prijateljima

Negativno mislite o sebi

Živite u prošlosti

Okruženje je u neredu

Osjećate nedostatak

Nedostatak samoljublja

Dakle, briga o vašoj duši, kao što vidite, od ključnog je značaja za dobro mentalno zdravlje i održavanje vaše duše energiziranom! Ponekad smo previše opsjednuti materijalnom stvarnošću, pa zaboravljamo na našu drugu stranu i dopuštamo našu dušu da promeće u negativnim posljedicama našeg bezobzirnog življenja.

Međutim, postoji nada za sve. Uz meditaciju i druge napredne duhovne tehnike možete se vratiti na pravi put, pronaći odgovore na pitanja koja vas zamaraju, odvojiti od prošlosti i pronaći unutarnju snagu da budete pozitivni i sretni.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.