/Koja je mračna strana svakog horoskopskog znaka?

Koja je mračna strana svakog horoskopskog znaka?

Ovan

Ovan ima tendenciju da stvari istražuje impulsivno , čak je najimpulsivniji od svih.Ako ideja nije njihova, zaista ih nije briga i ponašaće se nezrelo.

Bik

Bik je posesivan, materijalističan a ponekad i sujetan.Ponekad ga je potrebno prisiliti da poštuje zlastna pravila.Oni su tvrdoglavi, mogu biti previše samopouzdani i lijeni.

Blizanci

Blizanci su kao nekoliko različitih ličnosti spojeni u jednu.Pravi paket za ponijeti.Nikada ne znate šta ćete dobiti.Oni uživaju u različitim interesima i smatraju da gospodare svim.

Rak

Rak je rak sa razlogom.Ne napuštaju svoju komfortnu zonu i lako se uvrijede.

Lav

Lavovi imaju tendenciju da budu šarmantni i ljubazni, ali često šarmiraju i najviše vole sebe.Oni zahtjevaju pažnju i uradiće sve da budu u centru zbivanja.Sve se vrti oko njih.

 

Djevica

Budite pažljivi kada se družite sa neki ko je u znaku Djevice, jer imaju tendenciju da mnogo više osuđuju nego drugi znakovi.Oni su perfekcionisti, tako da čak i ‘pogrešan’ osmijeh može da ih iznervira i navede na ogovaranje.

Vaga

Vaga je neodlučna.Oni provode dosta vremena na pripremanje i učenje svake male stvari.ovo su tipovi ljudi koji stoje u trgovini , drže dvije boce kečapa i pažljivo čitaju etikete.Zaboga, samo izaberi jedan i nastavi dalje.

Škorpija

Oni su strastveni , ali imaju tendenciju da budu manipulativni i vatreni.Za njih je osnova loše raspoloženje.

Strijelac

Strijelci su poznati po tome što su otvoreni , anjihova otvorenost može da graniči sa neukusima. Oni se ponašaju kao da znaju sve.

Jarac

Jarci drže sve pod kontrolom.Oni ne puštaju ništa da ide tek tako.Često koriste ljude za svoju korist a opet ih uspijevaju ogovarati i pričati negativno.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.