/Mjesec, sunce ili zvijezde? Izaberite jedno da biste otkrili neriješenu sudbinu iz vašeg prošlog života

Mjesec, sunce ili zvijezde? Izaberite jedno da biste otkrili neriješenu sudbinu iz vašeg prošlog života

Jeste li ikada primijetili da postoje određena područja u vašem životu da i dalje imate izazov bez obzira koliko pokušavate raditi na ovim izazovima? Posve je moguće da radite kroz karmu iz drugog života koje je vaša duša odlučila izliječiti i dovršiti u ovom životu.

  1. Pustiti i krenuti dalje od nezdravih odnosa

U prošlom životu većinu svog vremena provodite sami, izolirani i osjećali ste se napušteno od strane drugih. To je razlog zašto njegujete odnose i učinit ćete sve kako biste spriječili raspad bilo kojeg odnosa. Ponekad možete vidjeti samo ono dobro ili potencijal za tu osobu, a teško je za vas da pustite taj ideal kad odnos postane izvan ravnoteže i nažalost, ponekad toksičan.

Kada vam se to dogodi, teže se držati i boriti se za vezu dulje od onoga što je potrebno ili zdravo. To je zbog vašeg straha da ostanete sami. Učenje kako prepoznati crvene zastave i znakove upozorenja će vam uštedjeti bol, bol u srcu i razočaranje.

 

  1. Sumnjate u sebe i sebe sabotirate svoje ciljeve

Vaše odluke su stavile vas i druge u opasnost financijski i fizički. Postoji nekoliko načina za rad kroz ovaj problem kao što je; uzimajući vrijeme da donesete odluke, dokumentirajući sve uspješne i mudre odluke i radnje koje ste napravili u nedavnoj prošlosti. Još jedan prijedlog je da ne tražite previše od ljudi mišljenje i savjete. Tražeći previše smjernica izvan sebe, izazvat će vam više zbunjenosti.

 

  1. Teškoća s povjerenjem u druge

U prethodnom životu, vi ste bili žrtva varljivosti i nepoštenja. Zavaravanje je prouzročilo da budete oprezni i ponekad zbunjeni s povjerenjem i zbog te zbrke možda ste stavili svoju vjeru u druge koji su vas izdali. U ovom životu ćete privući ljude koji će testirati vašu vjeru i povjerenje u njih. Ključ je da obratite pozornost na svoje unutrašnje osjećaje i vjerujte ljudima kada vam pokažu točno tko su oni.

Znakovi su uvijek tu, možda ne na početku, ali uvijek postoje.Nakon 3 mjeseca, znate točno gdje je njihov integritet, a zatim možete donijeti svoju odluku o tome jesu li dostojni biti u vašem unutarnjem ili vanjskom krugu, prijateljima ili poznanicima.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.