/Vjerujem da Bog šalje anđele kada nam je teško, a moj anđeo bio si ti

Vjerujem da Bog šalje anđele kada nam je teško, a moj anđeo bio si ti

Stvarno se teško nositi sa mnom ? Mislim da jeste.

U zadnje vrijeme puno razmišljam, sad kad sam na mnogo boljem mjestu. Gledam unatrag posljednjih godina, najteže vrijeme. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam se uspjela izvući iz tog pakla. Osim po Božjoj milosti, znam da je veliki dio toga bio zbog ljudi poput tebe.

Još uvijek nisam sigurna kako si se uspio nositi sa svim sranjima koje sam ti priredila, ili koliko sam te opteretila. Samo se pokušavam sjetiti, jedno je sigurno: bila sam toksična.

Čini se kao da sam prolazila kroz bespomoćne i patetične, utapajući se i zapravo ne želeći da budem spašena. Vrlo sam svjesna toga koliko si mi pokušao pomoći, sa svim svojim ljubaznim riječima i suosjećajnošću. Ali bila sam nesposobna.

Možda si htio otići. Možda si se htio spasiti. Možda si se umorio od beskrajne drame. Možda si se osjećao umornim od teškog tereta koji sam stavila na tvoje rame. Ali odlučio si ostati.

Hvala ti, prijatelju. Hvala ti što si se odazvao telefonskim pozivima za koje si se vjerojatno bojao. Hvala ti što si strpljivo umirio živce svaki put kad sam se zabrinula. Hvala ti što si slušao kad sam trebala povjeriti. Hvala što si se odazvao mojim porukama u 2 ujutro.

Hvala ti što si mi pokazao kako je stvarno imati nekoga ko čuva leđa. Hvala ti što si me podržavao čak i kada se nisi slagao. Hvala što i mi dao uvid u vrstu ljubavi koju pravi prijatelj daje.

Kažu da nam Bog šalje anđele da nam pomognu u najtežim vremenima. Vjerujem da si jedan od onih anđela.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.