/Mladi mjesec u Ovnu 15. april – Vrijeme da napravite važne promjene

Mladi mjesec u Ovnu 15. april – Vrijeme da napravite važne promjene

U nedjelju, 15-og aprila, pojavljuje se Mladi mjesec u znaku Ovna.Mlad mjesec u Ovnu je dobro vrijeme da se posvetite vlastitim ciljevima.Vrijeme da poduzmete akcije – probate nešto novo i inovativno, i uđete u to s samopouzdanjem.

Sa ovom energijom Ovna, imamo šansu da napravimo neke važne promjene u našem životu.

Ovan je prvi znak u zodijaku i stoga je Mladi mjesec u Ovnu posebno ispunjen prilikama za nove početke.

Ovan uči kroz iskustvo i akciju, pa možda bismo se mogli počastiti avanturom sada.Možda bismo takođe mogli pronaći načine kako da se oslonimo na sebe i budemo sretni zbog toga.

Vrijeme je da se oživimo kroz iskustva koja prekidaju rutinu i koja uključuju nešto novo i svježe.Međutim, Mladi mjesec se poravnava sa Uranom i formira kvadrat sa Plutonom i trebali bismo se paziti nestrpljivih i impulzivnih poteza.

Njegova trina prema Saturnu sugerira nagrade za polagano i oprezno uzimanje stvari i za praćenje pravila.Merkurov položaj usmjeren je istog dana, ukazujući na neke komunikacijske nezgode.Mogućnosti pogrešnog razumijevanja i nesporazuma su vrlo velike.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice