/Ono što PRVO vidite na fotografiji može otkriti vaše stanje uma

Ono što PRVO vidite na fotografiji može otkriti vaše stanje uma

Testovi ličnosti mogu biti veoma zanimljivi, ali oni su kao čašica tekile i trebalo bi se uzimati sa prstohvatom soli.

 

Danas vam donosimo kviz koji određuje ko ste zapravo. Otkrijte ispod.

 

Posmatrajte sliku ispod. Šta vidite? Da li je to žena ili lobanja? Ono što primjetite prvo otkriva dosta o vašoj trenutnoj životnoj situaciji, i ko ste zapravo. Može vas zaprepastiti ali vidjećete odraz svog trenutnog stanja uma.

 

AKO VIDITE ŽENU:

Kao što možete da vidite, žena je u položaju gdje su koljena savijena, a gornji dio tijela nagnut naprijed i prema dole sa njenim rukama na zadnjem dijelu vrata, tipično za izbjegavanje kazne ili da se zaštiti. Ovo ukazuje na mentalni umor ili duboko unutrašnje kajanje. Moguće je da se u ovom trenutku susrećete sa teškim situacijama u vašem životu, velika promjena dolazi kao nemir i poigrava se sa vašim normalnim životom, okrećući ga naglavačke! Ova vaša odluka je znak da vaša veza može biti toksična na takav način da je moguće da bi vaš partner mogao krasti svu vašu energiju ili vam ne pruža dovoljno prostora da dišete.

Potrebno je da ostavite sve i odmorite se i ostavite za sobom svu gorčinu. Fokusirajte se na sebe, prepustite se vašoj strasti. Promjene su uvijek na bolje, i neizbježne su, prihvatite ih.

 

AKO VIDITE LOBANJU:

Trenutno prolazite kroz izazove u životu koji prihvataju mudrost i snagu. To će vas učiniti sposobnim da prevaziđete teže izazove koji vam se približavaju. Imajte to na umu, nema prepreke koja će vas zaustaviti.

Odabir lobanje takođe označava da naporno radite ali se čini da ste potcijenjeni za ono što radite. Znajte, ova nesrećna iskušenja su samo privremena faza koja će uskoro proći.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

Podijeli svoje utiske o tekstu: