/Šta prvo uočavate na slici? Otkrijte svoje skriveno biće..

Šta prvo uočavate na slici? Otkrijte svoje skriveno biće..

Vaše sjenovito Ja je skrivena sila strašne moći koja, kada je pod kontrolom, može donijeti odlične rezultate u naše živote. To je sila stvorena od zvijezdanog praha, istog materijala od kojeg je napravljen i kosmos.

 

Vaše sjenovito Ja

 

Zastrašujuća je pomisao da čovjek može imati i sjenovitu verziju sebe pored njega, koji se sastoji ne samo od malo nemoći – i slabosti, već i od pozitivne demonske dinamike. Individualac rijetko da zna išta o ovome; za njega, kao individualca, čini se nevjerovatno da bi ikada trebao ići dalje od sebe. Ali pustite li ova bezopasna bića da se razmnože, stvoriće te bijesno čudovište. ~ Karl Jung, “O Psihologiji Nesvjesnoga”

 

Saznajmo nešto više o vašem Sjenovitom Ja…

Šta prvo vidite na ovoj fotografiji?

 

 

 

Ako ste izabrali MEDVJEDA:

 

Vođen/a sam svojim Srce

 

Ako je prva stvar koju ste vidjeli na fotografiji medvjed, onda se borba dešava u vašem srcu. Ova borba nikada ne prestaje i vjerovatno je se sjećate još iz mlađih dana.

 

Medvjed simbolizuje sve sile nesvjesnog koji nikad nisu ispoljeni. Vaše sjenovito Ja je veoma snažno u vama i kao snažan medvjed vodi vašu sudbinu i stvara vašu budućnost. Kada je vaš libido probuđen susrećete se sa velikom dozom energije koja može biti kreativna ili destruktivna. Teško možete da podnesete ove energije i što više pokušavate da ih ukrotite one su sve snažnije i opasnije.

 

Vi ste burna sila Prirode koja ne može biti kontrolisana, čak ni od strane vas. Bilo bi mudrije da se sa njom suočite. Trebate naučiti da se prizemljite – kada je energija prekomjerna – i što je najvažnije naučite kako da se smirite kroz meditaciju i LJUBAV. Jednom kada se suočite sa svojim emocijama bićete sposobni na velike stvari!

 

 

Ako ste izabrali PLANINU:

 

Vođen/a sam svojim Mislima

 

Ako je prva stvar koju ste primjetili Planina onda ste vi rad u procesu. Vi ste zapravo Alhemična Procedura, koja od vas uvijek traži da budete na oprezu, zahtijevajući žrtve tu i tamo.

 

Planina simbolizuje – za alhemičare – put Adepta, koji je težak i zahtijeva trud da se popne na vrh. Ali na vrhu te planine je usamljeno mjesto, gdje samo jedno može da stoji. Duboko u vašem srcu mislite da vas niko ne može razumjeti osim vas. Ali da li je to istina? Možda niste bili iskreni prema sebi i drugima. Da bi ste bili prihvaćeni, morate otvoriti svoje srce.

 

Vjerovatno vam je karijera na prvom mjestu a zatim socijalni i lični život, ostavljajući srce uskraćeno i suho od zadovoljstva. To vas čini umornim, i iz dana u dan taj umor je sve dublji. Ne mora da bude tako. Balans je bitan. Ljubav je sve što nam treba. Ljubav je sve što vama treba. Alhemičari vjeruju da kamen mudrosti nije na vrhu planine, već u srcu. Vi ste divna duša koja treba biti prihvaćena, ne zbog vaših uspjeha već zbog onoga što jeste! Kada bi samo ljudi primjetili koliko ste divni!

 

Ako ste izabrali DRVEĆE:

 

Vođen/a sam svojim Duhom

 

Ako je prva stvar koju ste primjetili na slici šuma sa drvećem, onda je vaše sjenovito Ja mnogo više socijalno orjentisano nego što to možda želite da priznate.

 

Drveća u šumi uvijek komuniciraju jedni sa drugima, na mnogo načina, više nego što možemo da razumijemo. Njihovo korijenje se povezuje šaljući i primajući signale jedni od drugih, informišući ih o kiši i upozoravajući ih na opasnosti. Drveće priča, i trebali bi i vi. Povezujte se više sa ljudima oko vas. Povežite se sa Zemljom prizemljivanjem.

 

Baš kao drveće u šumi, svi smo povezani sa Majkom Prirodom. Okretanje Njoj će nam pomoći da doživimo zadovoljstvo i privrženost. Sklopite nova prijateljstva, izađite vani i flertajte, smijte se, plačite i živite više! Vrijeme je da izrazite sve te snažne emocije koje ste krili. Što više doživite, to ćete jači postati!

 

Ako ste izabrali MJESEC

 

Vođen/a sam Snovima

 

Ako je prva stvar koju ste primjetili na fotografiji relativno malen mjesec i njegove zvijezde onda vi vjerovatno ni ne pripadate ovom svijetu.

 

Vi ste iskričava sila svijeta Vila, dodirnuti dušama i entitetima koji ne pripadaju našoj Stvarnosti. Vi ste među rijetkima koji su povezani sa nevidljivom Silom ovog Svijeta. U vašim Snovima, stalno vas posjećuju vile i Anđelima koji vas savjetuju. Ovi snovi stvaraju vašu Sudbinu znali vi to ili ne. Pokušajte zapisivati svoje snove. To će vam pomoći da otključate njihove moći i više razumijete sebe.

 

Prihvatite vile i Naučite kako da ih pozovete u vaš život da bi ste bili svjesniji vaše moći. Sa druge strane, pokušajte više da se povežete sa ovim svijetu, jer će vam to pomoći da stvorite balans u vašem životu.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

Podijeli svoje utiske o tekstu: