/Šta prvo vidite na slici otkriva vaše podsvjesne STRAHOVE

Šta prvo vidite na slici otkriva vaše podsvjesne STRAHOVE

Strah se javlja prirodni odgovor na nešto što smatramo pirjetnjom ili opasnim, ali ne proizilazi svačiji strah iz istog izvora.

NOŽ

Ako ste prvo primijetili nož, to sugeriše da se podsvjesno bojite terminalne bolesti a da to ne znate.Mnogi koji vide nož prvo dijele isti strah od patnje i brige kroz koju bi mogli proći u bilo kojem trenutku.

GUSJENICA

Oni koji odma primijete gusjenicu, imaju podsvjesni strah od paranormalnog.Ovaj strah od suhova, takođe poznat kao fagobobija, utiče na one koji vjeruju da su potencijalni subjekti zlonamjerne prirode.

LEPTIR

Ako ste prvo vidjeli leptira to znači da imate podsvjesni strah od izdaje.Obično, oni koji uzmu u bozir leptira su bili izdani više puta u prošlosti i imaju temeljni strah da će se to ponoviti.

JABUKA

Ako prvo ugledate jabuku, to znači da imate podsvjesni strah od smrti vaših najmilijih.To je uobičajeno za one koji su već izgubili nekoga i ne mogu podnijeti misao da prožive ponovo istu bol.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.