/Svaka školjka otkriva vašu skrivenu ličnost – izaberi jednu

Svaka školjka otkriva vašu skrivenu ličnost – izaberi jednu

1.Intuitivniji ste nego što mislite

Vaša intuicija je na visokoj razini i imperativ je da obratite pažnju, slušate, pouzdate se i djelujete po intuiciji koju iskusujete.U životu često tražimo savjet od rugih iako već znamo šta je najbolje za nas.

Šanse su da ako dobijete istu poruku 3 puta za redom, definitivno ste na nečemu čvrstom.Obratite pažnju na svoje snove kao i na unutarnji osjećaj.

  1. Vi ste prirodno rođeni vođa

Vi mnogo više utičete na druge nego što mislite i mnogi od vas traže smjernice i mudrosti.Sada je vrijeme da samouvjerenu zauzmete ulogu koju možete posjedovati s milošću i mudrošću.Vi ćete voditi sa primjerom i inspirisat ćete mnoge dok vas posmatraju u ulozi.Možete otići tamo gdje niko nikada nije išao, a time i otvoriti put drugima koji bi mogli biti previše preplašeni da to učine.

3.Vi ste najbolji kada učite nove vještine

Vaš um radi najbolje kada je izazvan kroz obrazovanje i učenje nečeg novog.Obrazovanje koje dobijate može biti tokom čitanja knjige, pohađanja nekog kursa ili slušanja predavanja.

Vaš um zahtjeva stimulaciju upoznavajući nove informacije svakodnevno.Ako se osjećate zaglavljeno, možda je vrijeme da se izazovete kroz učenje nečeg nocog što izaziva vaša interesovanja.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.