/Zanimljiv test : Stvar koju prvu primijetite govori mnogo o vašoj trenutnoj situaciji

Zanimljiv test : Stvar koju prvu primijetite govori mnogo o vašoj trenutnoj situaciji

Uvijek je uzubdljivo raditi testove ličnosti.Nekada smo sretni sa rezultatima, nekada nismo – ali bilo kako bilo, to je sjajan način da se malo zabavimo.

AUTO

Ako ste prvo ugledali auto, to znači da vam je glavna stvar sloboda.Volite da se krećete u životu, i želite da stvari idu vašim putem.Auto takođe predstavlja vašu sposobnost da idete u detalje i analizirate dublje bilo koju situaciju.Ovaj kvalitet nekada može biti opasan jer nekada može zamagliti osude, posebno kada se nađete u lošoj situaciji.

ČOVJEK SA DVOGLEDOM

Ovo znači da u životu uvijek imate tendenciju da sagledate veću sliku i ne zamarate se detaljima.Dok je ovo dobra stvar, ponekad je važno pogledati i detalje takođe.

SLOVO ”A”

Slovo A je najteže uočiti.Ako ste među rijetkima koji su ga uočili, to znači da imate rijetku sposobnost da vidite ono što drugi ne vide.Veoma ste intuitivni, mislite izvan okvira i to vas čini odličnim detektivom u rješavanju kriminala ili otkrivanju ubica.

DJEVOJKA

Ako ste djevojka i vidjeli ste djevojku prvo, pripremite se za neke prelijepe događaje u vašoj budućnosti.Djevojka na slici gleda prema gore, tako i vi – vaš pozitivan stav i vaša nada koju imate u srcu mogu biti zarazne za bilo koga oko vas.Takođe, to znači da ste sretni sa onim što jeste i da ste u dodiru sa svojom unutrašnjosti.

Ako ste muško a vidjeli ste djevojku prvo, to znači da vam je na umu često suprotan spol.Možda postoji neka posebna djevojka koja vas čini srećnim , i očajno okušavate da dobijete priznanje od nje.

MOMAK

Ako ste djevojka i vidjeli ste momka prvo, to pokazuje vašu želju za romantičnim partnerom, ako imate partnera, to okazuje vašu povezanost sa njim.Često mislite o njemu što je dobra stvar.

Ako ste momak i prvo ste ugledali momka, to znači da ste zabrinuti za nekog momak na poslu, ili za nekog prijatelja ili ste čak zabrinuti za vaš sportski tim.Bilo kako bilo, nije vam lako, i morate da raspravite i riješite vaše brige .

KROKODIL

Ako ste prvo zapazili krokodila, ne volite da rizikujete u životu.Živite pažljivo i imate tendenciju da se više fokusirate na negativne aspekte umjesto na pozitivne.Pokušajte da se opustite i uživajte u sebi i životu malo više.

BROD

Ako ste zapazili prvo brod, to znači da imate oko za detalje i ništa vam ne može izmaći.Takođe pokazuje vašu kreativnu stranu i unikatan način da nađete rješenje bilo kom problemu.

STARI ČOVJEK

Vi ste empata i senzitivna osoba.I pošto ste vidjeli starog čovjeka prvo koji je sa desne strane, to znači da koristite desnu stranu mozga.To je kreativna strana i pokazuje vašu umjetničku prirodu.

ŽENA

Ako ste prvo ugledali ženu, to znači da najvjerovatnije koristite lijevu stranu mozga koja je logička i analitička – baš kao i vi.Imate tendenciju da uvijek razmislite dva puta i analizirate situaciju pažljivo prije nego što skočite na bilo kakve odluke.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.