/Koja je najjezivija stvar u vezi vas prema vašem horskopskom znaku?

Koja je najjezivija stvar u vezi vas prema vašem horskopskom znaku?

Ovan

Ne mogu da prestanu razmišljati o smrti.čak kreiraju male scenarije u svojoj glavi gdje ih udara auto na ulici dok hodaju ili voze ili vizualiziraju objekte koji padaju na njih na putu prema poslu.To je postao dio njihovog svakodnevnog života da čak ni ne shvataju da to rade.

Bik

Danas se u svima nama krije jedan stalker.Ali, ni jedan znak u zodijaku ne uhodi koliko to Bik radi.Mogu provesti čitav dan uhodeći ljude po društvenim mrežama.Ako im se neko sviđa, budite sigurni da znaju sve što je ta osoba postavljala na Fejsbuk i Instagram u protekloj godini.Često provjeravaju i profile svojih prijatelja.

Blizanci

Nikada ne možete u potpunosti vjerovati Blizancima.Oni su eksperti u laganju.često lažu bez nekog posebnog razloga, samo da vide hoće li im ljudi povjerovati.Ako žele, mogu prevariti svakoga.

Rak

U vezama, Rak se posveti svom partneru u potpunosti čak postane i opsjednut.Ulažu mnogo u vezu, ali su spremni da je izgube ako ih partner izda.

Lav

Lavovi često zamišljaju svoju smrt i sahranu.Zamišljali bi ljude koji bi došli i koji bi bili najtužniji zbog toga.U nekom smislu, ovo im povećava samopouzdanje , čineći ih da se osjećaju značajnim.

Djevica

Djevica je čudan znak kada je u pitanju ono što ih pali.Čim padne noć počnu fantazirati o svim čudnim stvarima koje ih pobuđuju, često se osjećaju krivim zbog toga.

Vaga

Najčudnija tajna koju Vaga može da čuva može biti otkrivena u njihovoj istoriji internet pretraživanja.Možete naći neke prljave stvari tamo – stvari koje lako mogu biti iskorištene kao razlog da ih optužite za kriminalne radnje.

Škorpija

Škorpije se obično zamišljaju kao razarači.Na primjer, mislili bi kako bi lako bilo uništiti neku biljku ili životinju kada ih vide.naravno, to nikad ne urade, ali te scenarije zamišljaju automatski u svom umu.

Strijelac

Njihovo srce je od kamena.Strijelac može da gleda Titanik bez ikakvih osjećanja i mogu prisustvovati sceni ubistva i da se ne uznemire nakon toga.U poredbi sa drugim znacima, oni su najmanje sentimentalni.

Jarac

Zamišljaju i planiraju sahrane njihovih najbližih je mentalna praksa koju često imaju.Nije da ih žele vidjeti kao umiru, ali žele da razmišljaju o događajima koji će se desiti i kako će se osjećati nakon toga.

Vodolija

Oni razmišljaju o sahrani njihovih voljenih.Zapravo, misle o stvarima koje bi rekli tokom sahrane.To im je kao kreativna vježba.

Ribe

Njihove fantazije uvijek uključuju napade, scene borbe, loših momaka i heroja – koji je on sam.Zamišljaju se kako spašavaju svoje kolege kada rade ili njihovu porodicu kada gledaju TV kod kuće.Uvijek završe kao heroj priče.

 Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.