/14 Najboljih parova Zodijaka koji će zapravo uspjeti u vezi! Pronađite vaš

14 Najboljih parova Zodijaka koji će zapravo uspjeti u vezi! Pronađite vaš

Vjeruje se da astrologija može tačno da odredi osobine ličnosti.Od arhitekture do ljubavi, astrologija ima odgovor.Pa kako odabrati dugu polovinu prema znaku Zodijaka?

Pronašli smo nekoliko najobljih znakova Zodijaka koji mogu uspjeti kao par.Ako nisu savršen par, onda sigurno zabavan.

BLIZANCI I VAGA

Ovaj par, obično poznat po intenzivnoj seksualnoj povezanosti koju nose.Sa snažnom ljubavlju, par ima osjećaj smirenosti koju stvaraju jedni sa  drugim.Veza između ovo dvoje je uvijek svježa i brza.

OVAN I RAK

Ovnovi su oni koji su najjači i najhrabriji, stoga, privlačnost je najveća sa Rakom koji je šarmiran i inspirisan Ovnovom energijom i karakterom.Te su veze zaista savršene.

VAGA I LAV

Ovaj par je interesantan društveno kao individue.Ono u čemu se slažu je da vole pažnju.Vaga dopunjuje Lava dajući mu pažnju za kojom žudi.

OVA I VODOLIJA

Ovaj par čitav svijet čini ljubomornim.Zajedno su avanturisti, totalno zabavni i nesmotreni.

OVAN I RIBE

Ovaj dragi par kreira romansu tako što su dobri jedno prema drugome.Ovan igra ulogu lidera dok su Ribe više pasivnije.

BIK I RAK

Obostrano razumijevanje između ova dva znaka čini ih odgovarajućim jedno za drugo.Ovaom paru su iste stvari važne, dom, stabilnost i porodica.

JARAC I BIK

Jarac je blagoslovljen sa sjajnim smislom za humor, dok Bik ima dragu i osjetljivu prirodu.Par je privučen ovakvim značajkama .

RAK I RIBE

Veza u kojoj niko nije povrijeđen.Oba znaka su vodena i veoma su senzitivni.

STRIJELAC I OVAN

Zabavni Strijelac mrzi dramu i nađu načine da se maknu od nje.Kompatibilno podudaranje je potporen ljubavlju koju oboje posjeduju.

LAV I STRIJELAC

Stijelac se divi Lavovom povjerenju, s druge strane, Lav je malo tvrdoglav.Strijelac rukuje sa teškim situacijama pružajući pomoć i rješenja Lavu.

DJEVICA I JARAC

Iako je Djevica introvertna i pasivna, totalno su iskrene kada je u pitanju otvaranje.Jarac je poznat po tome što je uvijek praktičan i uvijek ima sjajan odgovor na ovo u vezi.

VODOLIJA I BLIZANCI

Znak Vodolija koji je kreativan i ima ogromnu ljubav prema idejama, Blizanci , zajedno ovaj par ima bitnu sposobnost da putuju brojnim usponima i padovima čistom milošću.

ŠKORPIJA I LAV

Odnos između ovog para je u iskra koja je najsvjetlija.I razlog za tu iskru je oštar jezik Škorpije i Lavova privlačnost prema centru pažnje.

LAV I BLIZANCI

Ovaj par je zaista na avanturi kojoj nema kraja.Blizanci imaju sposobnost da kontrolišu  Lava da bude impulsivan izvan granica.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.