/3 Žene koje je najbolje oženiti, prema horoskopskom znaku

3 Žene koje je najbolje oženiti, prema horoskopskom znaku

Nije ni čudo što horoskopski znak može da otkrije mnogo o ličnosti.Možete mnogo naučiti o osobi samo ako znate mjesec u kome je rođena.

Pročitajte i saznajte da li se vaša dama nalazi na listi 3 horoskopska znaka

  1. Rak

Jeste li ikada čuli za izraz ”bezuslovna ljubav”?To je vrsta ljubav koju će vam ova žena dati.

Kada se zaljubi, ona voli bezuslovno i zauvijek.Uvijek ćete znati gdje se nalazite sa njom jer nju nije sram pokazati svoje emocije.

Nikad ne zaboravlja važne datume i detalje.Ona se sjeća svega – od vašeg rođendana do vrste salate koju ste jeli prošli utorak.

Ona mudro koristi sve te informacije , tako da možete biti sigurni da će uvijek naći način da vas oraspoloži i usreći.

Žene u znaku Raka su veoma brižne i drage majke.Uvijek su im djeca na prvom mjestu jer su stvarno najvažniji u njenom životu.

U suprugu, ona traži samo pravu ljubav i iskrenost.

2.Ovan

Žene rođene u ovom znaku su one pred kojima muškarci padaju na koljena.Snažne su i nezavisne, i ništa je neće zaustaviti kada su u pitanju njeni ciljevi.

Tvrdoglava je, odlučna i strastvena.Morate biti veoma hrabar muškarac ako odlučite da je imate u životu – uvijek je morate držati zainteresovanu, i takođe održavati vatru između vas.Ništa je ne može ohladiti u vezi kao dosada.

Ona očekuje odanost i podršku dok pobjeđuje svoje bitke.Zbog nje ćete postati jači, odlučniji i krasniji.Čak iako je strogo na zemlji, nećete biti u mogućnosti osvojiti je tako lako.

Kao majka ona je stroga – ali pravedna.Ona rađa i odgaja samo vođe i pobjednike.

U partneru ona želi odlučnost i snažan karakter – baš kao što je i ona.

3.Lav

Ovo je žena koja ima mač umjesto jezika.Ona je ‘ratnik’ zodijaka.

Ona je snažna i moćna, i ne prihvata ‘ne’ kao odgovor.Ne voli ništa obično – uključujući i muškarce.

Trebate biti super muškarac da bi joj osvojili srce.Osim toga, ona nema problema u zavođenju muškaraca – njena šarmantna ličnost i harizma joj pomažu u tome.

Ona je veoma posvećena i vjerna žena čovjeku koga voli.Njegovat će ga i zaštititi i u isto vrijeme intenzivno voljeti.

Niko ne smije da se igra sa njenim voljenima.Ona se bori kao lavica za svoju porodicu.Dakle, nema sumnje da je žena Lav uistinu žena sa ogromnim lavljim srcem.

Dopadaju joj se muškarci koji su približno ili jednako snažni kao ona.On je mora poštovati i nikada ne smije pokušati da je promijeni ili postavljati joj pravila.

 Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.