/5 Horoskopskih znakova sa kojima se ne bi trebali svađati ! ( Jer nećete pobijediti )

5 Horoskopskih znakova sa kojima se ne bi trebali svađati ! ( Jer nećete pobijediti )

Nije bitno ko je u pravu, ako ste izabrali da se svađate sa jednim od ovih znakova nećete pobijediti.Oni su snažni u svojim uvjerenjima i čvrsto su na zemlji.

1.Ovan

Ako osjećate potrebu da se svašate sa Ovnom, srećno.Vrlo je lako reći nešto što će ih razbjesniti i jednom kada to uradite, nema nazad.Oni će se braniti i ništa nije izvan granica da budu bregrubi sa vama.

  1. Blizanci

Ako se osjećate kao da imate problem sa ovim osobama, nećete biti u mogućnosti da razgovarate o tome sa njima.Oni će izbjegavati svađu kao kugu, čak i ako je ‘svađa’ oko nekih malih problema između vas.

  1. Lav

Ove osobe su pune samopouzdanja, tako da se neće spustiti ako ih izazovete.Ponekad, njihove riječi mogu biti poprilično grube ali se definitivno osjećaju loše zbog toga kasnije.Ali u tom trenutku, vi ih napadate i neće to lako pustiti.Oni će se braniti, sve do kraja.

4.Strijelac

Ove osobe su uvijek bili dobri prijatelji a znate kako kažu : najbolji prijatelj je najgori neprijatelj.ovo posebno važi za Strijelce, u momentu ne plaše se da kažu bilo šta.Oni znaju vaše slabosti, i ako je pravo vrijeme i svađa je opasna, ne budite iznenađeni kada iskoriste nešto protiv vas.

  1. Jarac

Ove osobe su tvrdoglave i teško praštaju.Ako ćete se svađati sa njima, ova svađa će trajati dugo.I bit ćete izmoreni od svog tog svađanja između vas prije nego što im uopšte ponestane vazduha.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.