/5 Najosjetlivijih znakova u horoskopu

5 Najosjetlivijih znakova u horoskopu

Svi imamo svoje mane i iskreno, niko nije savršen, ali svi se slažemo da je korisnije da znamo tačno koje su naše mane, da bi smo mogli raditi na njima. Naš ekspert Suzan detaljno je pogledala ovih 5 najosjetljivijih horoskopskih znakova i dala svoje dragocjene savjete kako se odnositi prema njim! Da li je vaš znak najosjetljiviji? Saznajte ovdje!

 

Osjetljivi znakovi…

 

Najosjetljiviji znakovi su Rak, Ribe i Škorpija. Ova tri znaka su ultrasenzitivni i najčešće teško stvari primaju k srcu.

 

Rak, Ribe i Škorpija se bore da prihvate stvari često praveći od muhe slona! Svako bi pomislio da vole dramu! Iako se Rak, Ribe i Škorpija trude da ih to ne dotiče, ipak primaju sve k srcu i teško im je preboliti situacije.

 

 

Rak

 

Rak je najosjetljiviji znak i kada su napadnuti dure se kao djeca, iako brzo poslije toga kaju zbog svog ponašanja!

 

Savjet: Kada dođe do rasprave, ne ostavljajte Raka samog da razmišlja o svemu. Da bi ste naveli Raka da vam oprosti i zaboravi, pružite im pažnju!

 

 

Ribe

 

Ribe su drugi najosjetljiviji znak, kada su im osjećanja povrijeđena, Ribe će najvjerovatnije plakati i žaliti se.

 

Suzanin savjet: Kada želite da se pomirite sa Riama, ne ostavljajte ih same, provodite vrijeme s njima ne govoreći ni riječi.

 

 

Škorpija

 

Škorpija je treći po redu najosjetljiviji znak. Škorpije su misteriozne, kada su povrijeđene, trude se da sakriju svoja osjećanja i vole agresivno da provociraju druge ljude.

 

Savjet: Kada dodje do sukoba sa Škorpijom, obratite pažnju na svoj govor tijela. Da bi vam Škorpija oprostila, trudite se da ih smirite da izbjegnete agresiju.

 

 

 

Najponosniji znakovi…

 

Tražili smo najosjetljivije znakove, sada je vrijeme da pogledamo najponosnije. Lav i Ovan su dva najponosnija znaka; zapravo oni su toliko ponosni da se lako naljute i mogu postati veoma osjetljivi.

 

Lav

 

Lavovi su prirodno ponosni ljudi. Kada su Lavovi ljuti, njihov ispoljeni ponos čini ih arogantnima i škodljivima.

 

Savjet: Ako se svađate sa Lavom, pokažite im da su voljeni i potrudite se da ih smirite, izvedite ih vani.

 

Ovan

 

Ovnovi su veoma impulsivni i mogu biti veoma uznemireni i u nekim slučajevima veoma ljuti!

 

Savjet: Kada se raspravljate sa Ovnom, stavite sve karte na sto i budite iskreni i razumni, Ovnovi poštuju iskrenost.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.