/7 Načina kako da ZAISTA volite ženu koja je Strijelac

7 Načina kako da ZAISTA volite ženu koja je Strijelac

Žene Strijelci su slobodnog razmišljanja, nezavisne.Sretni ste ako ste privukli njhovu pažnju.A ako vam se dopada jedna, ovdje je sve što trebate znati o ljubavi sa ženom koja je Strijelac.

  1. Budite sigurni da ima mnogo vremena za sebe

Ova žena je žestoko nezavisna.Ona voli raditi svoje stvari.Ona je sigurna, pustolovna.Ona vas ne treba, i ako želi da bduete oko nje, budite zahvalni.Samo je pusti da bude svoja i slijedi njen korak.

2.Dokažite joj da imate sjajan smisao za humor

Ova žena voli i cijeni smisao za humor.Rizikujte i ispričajte joj neku šalu da se upiški od smijeha.Njoj će se to svidjeti.

3.Budite svoji

Ove žene mogu namirisati lažnu osobu.Tako da molim vas, ne budite lažni.AKo traži vaše društvo to znači da cijeni ono što ste vi zaista i želi mnogo više od te osobe.Najgora stvar koju možete učiniti je da se pretvarate da ste neko drugi.

4.Spremite se da budete pomalo čudni

One vole zanimljive i pomalo sulude ljude.To joj pokazuje da ste spremni da rizikujete.

5.Izrazite se bez da budete pasivno agresivni

Nemojte biti suptilni sa ovom ženom, one nemaju vremena za to.Budite iskreni.One ne cijene pasivnu agresivnost, ali vole nekog ko govori šta mu je na umu.

6.Imajte svoj život odvojeno od njenog

Znate šta je seksi u vezi voljenja Strijelca ? Ona radi svoje vlastite stvari.Baš kao što voli provoditi vrijeme sa vama, očekuje da ga provodi i bez vas.Nemojte biti opsjednuti.

7.Pokažite suosječanje

Ove žene vole muškarce sa srcem.Pokažite suosjećanje prema drugim ljudima bez da očekujete išta zauzvrat.Ovo će je impresionirati.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.