/Izaberite jednu mandalu i otkrijte snažnu stranu svog karaktera

Izaberite jednu mandalu i otkrijte snažnu stranu svog karaktera

Mandale su krugovi koje budisti koriste za predstavljanje Svemira i oni se vide kao matrice Kosmosa u tim učenjima.Intuitivno izaberite jednu od prikazanih mandala i saznajte jaku stranu vašeg karaktera.

1.Vi ste velikodušna osoba s uzornim moralom

Vaša izuzetna velikodušnost je prva kvaliteta koju drugi primjećuju.Kada želite da neko bude sretan, ne štedite ni u kom trenutku ni u troškovima.Vaša je velikodušnost takođe velika ljubav, a kad se zaljubite, potpuno se posvetite svom partneru, bez straha da ćete biti povrijeđeni.

2.Vi ste lojalna i iskrena osoba

Nikada ne biste izdali one koji su vam najbliži i zahtijevate jednaku vjernost.Vjerujete da je svako odgovoran za svoje postupke i ponašanje i niste ravnodušni prema dobrom ili lošem odnosu prema vama.Zbog vašeg dobronamjernog i urođenog šarma možete lako stvoriti nove prijatelje.

3.Vi ste kreativni pojedinac

Vi ste introvert koji voli posmatrati i razmišljati o svijetu oko sebe.Imate nevjerovatnu maštu i ljubav da duboko kopate u svojim mislima, u potpunosti bježeći od stvarnosti.Ali to stvara jaz između vas i drugih ljudi koji vas često vide kao čudaka.Koristite svoju fantaziju i izrazite se na kreativan način.

4.Vaša intuicija je fenomenalna

Vaša intuicija graniči s nadnaravnim i uvijek joj možete vjerovati.Vaši snovi su takođe neuobičajeno tačni i možete predvidjeti događaje ne samo o sebi nego i o onima koji su vam najbliži.Da biste poboljšali ovu stranu svog karaktera, trebate rpovesti više vremena u samoći, čak i ako drugi ne mogu uvijek razumjeti vaše ponašanje.

5.Vi ste samostalna i hrabra osoba

Vjerujete da kada neko zaista želi nešto, to može postići, oslanjajući se samo na vlastite sposobnosti.Rijetko odustajete od svojih ciljeva i spadate među  malobrojnim ljudima koji mogu reći da su veći svojih snova ostvarili.U ljubavi ste često dominantni  i insistirate na nezavisnosti i slobodi.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice