/Kada posustanete u molitvi : Ove lekcije naučite u teškim vremenima

Kada posustanete u molitvi : Ove lekcije naučite u teškim vremenima

Život je težak. Strašne stvari se događaju svaki dan.

Osjećam da društvo danas pokušava sakriti svoje istinske osjećaje i reći kako misle da bi trebali ostati “pozitivni”. Osjećam se kao da je riječ “pozitivno” izgubila značenje, poput riječi “svježe” koja je ožbukana na sve naše kemijski inducirane proizvode.

Biti pozitivan znači biti ljudski, a ako vam je situacija teška, najbolja stvar koju možete učiniti da biste se izliječili je da priznate da imate teško vrijeme. Vaše voljene osobe i prijatelji bit će tamo za vas, i sigurna sam da će vam pomoći. Nisam ovdje da kažem da biste trebali izgubiti svaku nadu ako situacija ne ide po vašem. Ne, pokušavam reći da ostati vjeran sebi kroz nedaće je najbolje moguće rješenje…

Prije mnogo godina, kada sam imala 19 godina, dijagnosticiran mi je rak. To je bilo grozno.Ali smiješno se dogodilo, nisam reagovala poput ” zašto sam ja žrtva!”. Ne, počela sam pisati dan kada sam bila dijagnosticirana, nešto u meni reklo je da “uzmem olovku”.

Kroz kemoterapiju, konačno sam pronašla svoj glas, dok sam istodobno izgubila svu kosu. Čudno je što je jedna od najgorih stvari koje su mi se dogodilo u životu, jedna od mojih najvećih darova koje mi je Svemir dao. Da nisam bila dijagnosticirana, prilično sam siguran da nikada ne bih postala pisac.

Osjećam da, kako bi duhovno rasli, morate proći kroz nedaće. Svatko tko doživljava samo blaženstvo je netko tko ti laže, ali uglavnom samima sebi. Život se odnosi na borbu, nitko nije rekao da će život biti lagan, ali puno ljudi sigurno kaže da je život lijep.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.