/Kako će izgledati vaša zadnja 3 mjeseca ove godine prema horoskopskom znaku

Kako će izgledati vaša zadnja 3 mjeseca ove godine prema horoskopskom znaku

Pa, čak i jedna minuta može promijeniti vaš životi i okrenuti ga naglavačke , a šta se tek može dogoditi za tri mjeseca.

Ovan

Pa, čini se da je sve u vašem životu bilo podignuro u zrak, samo zbgo toga kako će se sve vratiti, sve zahvaljujući Uranu, poremećaju.Imali ste poteškoća u ljubavnom životu.Nemojte izgubiti srce jer vam je Venera u partnerstvu pred kraj godine.To će potaknuti vaš postojeći odnos ili započeti novi ako ste slobodni.Pluton će testirati vaše granice u smislu karijere, međutim, uzmite to kao izazov i veselite se promociji.

Bik

Zbunili ste se ako ste mislili da ste na pravom putu i ako mislite da sve ide u pravom smjeru.Sada, shvatite to ovako – u redu je ponekad biti zbunjen.Nemojte bježati dok zapravo ne otkrijete rezultat.Ponekad težak put koji izabarete za sebe je dobar za vaše poboljšanje vjerujte Univerzumu da će najbolje doći iz ova tri mjeseca, i ako se vama čini suprotno.

BLIZANCI

Za sve Blizance, sve u svemu, ova godina je bila pomalo kamenita.Promjene u smislu veza, karijere i života – pa dogurali ste daleko i ono što vas je možda plašilo, vjerujte Univerzumu da će se sve isplatiti u vašu korist.Kako se krećete kroz 2017 samo vjerujte u sebe i može se ispostaviti da ste se pronašli.Vi to zaslužujete.

RAK

Ako bi RAkovi dobili priliku da pričaju o svojoj godini kako je prošla, počeli bi i završili sa jednom rječju – KAKO?Kako je moguće da su preživjeli ono što su preživjeli.Svo to emocionalno rasulo sa kojim ste se suočili, sve te glavne promjene s kojim ste se suočili tokom godine, čini se da su vam naplatili.Vjerujte u višu svrhu, čak i ako početak ove godine nije bio sjajan ne znači da će se završiti na isti način.Ne odustajte!

LAV

Pa, 2017. je bila pomalo gruba jer ste se pokušavali pronaći.Veze su bile vaša najgora noćna mora , a da ne spominjemo viđanje sa nekim.Ali zapamtite, kada pada kiša i čini se sve mračno to je kada se nadmašite.Zadovoljni ste na svome mjestu – srećno tumarate svojim drumom.O ljubavi? Pa, doći će u vaš život i napokon ostati i ne možete pobjeći od nje.

DJEVICA

Napravili ste ogroman korak, kao što je nov može izgledati strašan, ali znate da ste uradili dobro i da ćete nastaviti tako.Jednom ćete biti ponosni na svoja dostignuća.Kada je u pitanju ljubav, mnogo ste uložili u osobu koja vas čak nije ni srela na pola puta, na kraju ove godine ili će odustati od svoje igre ili ćete ih konačno pustiti.

VAGA

Bol bi mogao biti istaknut i trajan.Duboke rane koje imate, trebaće malo vremena da se zaliječe i konačno ostave vas za dobro.Ključ izlječenja je da zapamtite, da je u redu osjećati sve tako duboko i teško.Neće vam pomoći romantična veza da se izliječite, nego kako provodite vaše slobodno vrijeme i kako se nosite sa situacijama.

ŠKORPIJA

Kao individua, uvijek ste bili mudri i imate tendenciju da imate drugačiji pogled na svijet za razliku od onih vaših godina.Uvijek kao vuk samotnjak idete svojim drumom.Međutim, prije nego što se ova godina završi, ukrstićete puteve sa nekim ko će promijeniti mnogo stvari bez obzira koliko vi pokušavali da igrate na sigurno.

STRIJELAC

  1. je možda opustošila vaš život u svakom pogledu.Možda ste već dugo mislili na staru ljubav, nadajući se da će se oni magično vratiti u vaš život, u suštini ne odustajete od njih i želite da shvate da su pogriješili i da vas vole.Ali istina je da ne zaslužujete da budete povrijeđeni opet.Krenite dalje u životu i do kraja godine naći ćete osobu koja će vas zapravo tretirati kako zaslužujete.

JARAC

Imali ste sreće što ste pronašči ljubav u svom životu – osoba koja se čini gruba oko rubova, ali istinski volite osobu, ali ste suočeni sa preprekama.Pitanje je voćete li vas dvoje natsaviti vezu ili preuzeti sljedeći veliki korak?Pa, pitanje je sve što se sada ostvaruje, jeste li spremni provesti ostatak života s tom osobom?

VODOLIJA

Sljedećih nekoliko mjeseci može donijete neke stare ljude u vaš život- one koje ste možda izdali .Naravno, s vremenom ste sazreli, niste više osobe, međutim, oni će se usredočiti samo na način koji ste ih izdali.Ne dopustite drugima da vam diktiraju vaše misli.Njihovo mišljenje ne bi smjelo ugroziti vaš razum.Samo zapamtite da ne mogu podnijeti koliko ste daleko stigli, na kraju će sve biti u redu.

RIBE

Napokon ćete pustiti sve ono što vas je zadržavalo u prošlosti.Sve što ste dali u ljubavi će vam se konačno vartiti.Budite oprezni kada se to dogodi.Vjerujte svojim odlukama i koliko ste daleko stigli.Nema nazad.Vi zaslužujete svu sreću koju vam Svemir sada daje u izobilju

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.