/Kako najlakše iznervirati nekoga, sudeći po njihovom horoskopskom znaku

Kako najlakše iznervirati nekoga, sudeći po njihovom horoskopskom znaku

Iako osobe mogu izgledati smireno, svi imamo neku osjetljivu tačku – okidač koji nas može iznervirati u kratkom vremenu.

I ako što svi znamo kako naš Zodijak puno govori o našem liku i ličnosti, u ovom slučaju puno govori o našoj toleranciji i koliko zapravo možemo podnijeti kao ljudska bića.

OVAN

Intervenirajući posao koji rade.Ovnovi su vrlo ambiciozni i zaštitni kad je u pitanju njihovo djelo, pa ako pokušate to zabrljati, budite spremni za posljedice.

BIK

Oni najviše na svijetu uživaju i njeguju svoju rutinu, mrze promjene, nelagodu ili nepredvidljive situacije, pa ako želite iznervirati Bika izvedite ih iz njihove zone udobnosti – bit ćete smatrani najgorim neprijateljem.

BLIZANCI

Između ostalog, Blizanci su poznati po svojoj nemirnosti i nestrpljivosti, pa ako ih želite razljutiti , dopustite im da čekaju, oni će poludjeti.

RAK

Imaju slabu stranu kad je u pitanju prijateljstvo.Rak obično ulaže u prijateljstvo i daje maksimum pa ako ne dobiju isti tretman, bit će vrlo frustrirani.

LAV

Ovaj znak živi za stalno priznanje od drugih, stoga prestanite ih tapšati po ramenu, prestanite ih cijeniti i komentarisati i oni će se raspasti jer je pažnja njihova glavna hrana u životu.

DJEVICA

Jedan od najorganizovanijih znakova zodijaka.Rad na cilju je za njih nešto sveto pa ako intervenirate i zabrljate njihove stvari, bolje se pazite.

VAGA

Oni najviše mrze nepravdu u živou.Oni su uglavnom dobri i simpatični ljudi i uvijek pokušavaju biti obazrivi prema drugim ljudima i kada ih neko ne poštuje, odmah će se naljutiti.

ŠKORPIJA

Ako ih pokušavate nemajerno iznervirati, sve što trebate je biti nepošteni i lagati ih.Ako to učinite, budite sigurni u posljedice jer će vam vratiti za to.

STRIJELAC

Mrze nametljivost, budući da su vrlo slobodni, pa ako se budete pretvorili u nametljivca  i , probudit ćete njihov gnjev.

JARAC

Jedan od najplemenitijih zodijaka svih vremena. Dakle, ako ih vrijeđate, ismijavajte ih, drugim riječima, povrijedite njihov ego, postao si neprijatelj za život.

VODOLIJA

Kao humano i kreativno biće,  vole biti u pravu cijelo vrijeme po svaku cijenu. Dakle, ako ih želite iznervirati, ne slažete se s njima i porazite ih ravnim argumentima i činjenicama, oni će poludjeti.

RIBE

Vječni sanjari. Oni su vrlo osjetljivi nježni znak koji ne može podnijeti prosječne ljude ili bilo kakvu vrstu okrutnosti. Puno su sanjali i ništa ih ne može spustiti na zemlju, osim lošeg stava.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice