/Kako se nosite sa promjenama, prema vašem horoskopskom znaku

Kako se nosite sa promjenama, prema vašem horoskopskom znaku

”Tajna promjena je usredotočiti sve vaše energije, ne na borbu protiv starih, nego na izgradnju novih.” – Sokrat

Lakše je rečeno nego urađeno, ali ipak sjajna poruka! Ljudi, prirodno su uznemireni kada su promjene u pitanju.Navikli smo na određene načine i teško se suočavamo kada se stvari naglo promijene.

VATRENI ZNAKOVI ( OVAN, STRIJELAC, LAV )

Vatreni znakovi, naravno, imaju ”samo uradi to 00 pristup životu.Oni vide šta žele i idu ka tome.Kraj priče.Zbog njihove strastvene , odlučne prirode, oni se vrlo dobro bave promjenama.Oni su poprilično fleksibilni, dinamični znakovi koji se mogu nositi s nepoznatim životima na prilično učinkovit način.

Ne plaše se promjene, radije koriste promjenu u vsoju korist.Pitaju se : ” Kako bi ja mogao imati koristi od ove promjene?”Na primjer, možda izgube svoj posao i moraju tražiti novi.Ispunjavaće što više aplikacija dok ne dobiju novo radno mjesto.

VODENI ZNAKOVI ( RAK, ŠKORPIJA, RIBE )

Zatim imamo suprotni kraj spektra.Vodeni znakovi opšte imaju duboke emocije koje kontrolišu većinu svojih odluka u životu.Kada se nešto dogodi, bez obzira na to je li loše ili dobro, vodeni znakovi će se preplaviti svojim osjećanjima dok se ne iscrpe i još se osjećaju zbunjeno.Ponekad će čak poništavati promjenu sve dok ne budu prisiljeni da se suoče sa njom.Ako se na bilo koji način osjećaju neugodno ili nesigurno, to će ih izbaciti iz ravnoteže dok ne prođe dovoljno vremena da se prilagode.

ZEMLANI ZNAKOVI ( JARAC, DJEVICA, BIK )

Zemljani znakovi se ne boje pormjena, recimo, samo se stvarno ne bi bavili time.Opšte su tvrdoglavi i postavljeni na svoje puteve, ne vole promjene, osim ako imaju dovoljno informacija prije nego što se promjena dogodi.Međutim, izvor informacija važan je za njih.Često ljudi čuju vijesti od treće osobe, a ta je osoba možda drugačije protumačila poruku nego što je govornik namjeravao.Dakle, poruka se izgubi u prevodu, a kda dođe do konačne osobe , to bi moglo imati posve drugačije značenje.Dakle, prihvataju promjenu samo ako imaju sve činjenice iz pouzdanih izvora.

VAZDUŠNI ZNAKOVI ( BLIZANCI, VAGA, VODOLIJA )

Vazdušni znakovi, kao vatreni, obično se prilagođavaju svim promjenama . Budući da su znakovi zraka, jednostavno plutaju kroz život.Ne vide poentu u trošenju dragocjene energije zbog brige o stvarima koje se ne mogu promijeniti , jer život je pun promjena.Radije će samo uzeti stvari koje dolaze a kasnije se nositi sa posljedicama.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.