/Kako se ponašate kada vam neko nedostaje na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Kako se ponašate kada vam neko nedostaje na osnovu vašeg horoskopskog znaka

Šta radite kada vam neko nedostaje?

 

Ovan (21. mart – 19. april)

 

Veoma pasivno-agresivno dajete doznanja nekome da vam nedostaje. Ili ćete poslati jako kratku i dvosmislenu poruku kao što je “Zdravo!” ili ćete im lajkovati veoma staru sliku sa Instagrama čisto da se zapitaju o čemu razmišljate. Ali se nećete odati toliko da im kažete da vam stvarno nedostaju.

 

Bik (20. april – 21. maj)

 

Kao i Ovan, takođe ćete veoma pasivno-agresivno dati doznanja nekome da vam nedostaje. To je čudno jer su Bikovi obično jako agresivnog karaktera. Ali kada vam neko nedostaje radije ćete pristupiti suptilno. Kao što ćete možda nasumično poslati poruku sa bezazlenom šalom samo da biste započeli konverzaciju.

 

Blizanci (22. maj – 21. jun)

 

Malo ste direktniji od Bika i Ovna, ali ćete ipak pokušavati da djelujete što suptilnije i opuštnije moguće. Blizanci će veoma aktivno čekati da budu s nekim. Prvo ćete djelovati kao da se dosađujete i da tražite šta biste radili. Zatim ćete pitati osobu da li je slobodna za druženje u skorije vrijeme.

 

Rak (22. jun – 22. jul)

 

Vi ste vjerovatno najiskreniji od svih horoskopskih znakova kada vam neko nedostaje. Veoma ste ljupki jer ćete otvoriti svoje srce i dušu osobi koja vam nedostaje ili dugačkom porukom ili licem u lice.

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

 

Veoma ste očigledni kada vam neko nedostaje ali ne marite za tim. Kada vam neko stvarno nedostaje ponašate se kao detektiv. Počećete da im postavljate pitanja o njihovom životu i šta ima novo od kako ste se posljednji put vidjeli.

 

Djevica (23. avgust – 22. septembar)

 

Snažni ste i hrabri. Djevice će uvijek izabrati da manje suptilno a više agresivno daju doznanja nekome da im nedostaje. Bićete direktni ako želite da provedete vrijeme zajedno i posebno ćete izdvajati vrijeme od svog rasporeda da biste tu osobu ponovo smjestili u vaš život.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

 

Svi znaju da su Vage društvena stvorenja, a samim tim i masteri društvenih mreža. Veoma brzo ćete dati doznanja osobi da vam nedostaje putem svojih aktivnosti na društvenim mrežama. Vi ste onaj tip osobe koja je u stanju da lajkuje cijelu Instagram stranicu. Komentarisaćete statuse na Fejzbuku i pregledati sve postove na Snepčetu.

 

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

 

Vi ste tipično veoma rezervisana osoba i kada vam neko nedostaje to zadržite za sebe, pod normalnim okolnostima. Ali onog momenta kad unesete alkohol u svoj sistem, sve se mijenja. Vaš prvi instinkt odmah nakon intoksikacije je da se javite osobi koja vam najviše nedostaje i otvorite svoje srce. Pažljivo obratite pažnju na unošenje alkohola ako ne želite da napravite budalu od sebe.

 

Strijelac (23. novembar – 21. decembar)

 

Vi ste suptilniji u svom pristupu od ostalih horoskopskih znakova. Veoma ste lukavi kao Strijelac, i to za vas uspijeva. Čekaćete posebnu priliku ili važan momenat u životu te osobe da biste joj poslali poruku. Vjerovatno ćete se kriti iza “Srećan rođendan!” dok ne ostvarite konverzaciju.

 

Jarac (22. decembar – 20. januar)

 

Jarčeve je lako pročitati i to vam može ići u korist ili ne. Kada vam neko nedostaje započećete razgovor sa tom osobom i pokušati da prikrijete sve što osjećate. Pitaćete je da li joj nedostajete i da li želi da provede vrijeme s vama, a u stvari ste vi ti koji se tako osjećate.

 

Vodolija (21. januar – 18. februar)

 

Vodolije će nasumično poslati poruku iz vedra neba s nečim veoma intimnim i ličnim da bi dali doznanja osobi da im nedostaje. Poprilično ste direktni i znate tačno kako da prodrete u čovjekova osjećanja. Tako da ćete nasumično poslati poruku poput “Ej, upravo prolazim pored restorana u kojem smo bili na večeri prije nekoliko mjeseci.”

 

Ribe (19. februar – 20. mart)

 

S Ribama je sve u buđenju starih plamenova i uspomena. Istaknućete neke veoma intimne uspomene koje ste dijelili sa osobom koja vam nedostaje kako biste i vi njima nedostajali. Vaše će poruke obično počinjati sa “Ej, sjećaš se onda kad smo…” i mislićete da je to više nego dovoljno da bi nedostajanje bilo obostrano.

 

 

Obratite mi se

 

Da li se ovo odnosi i na vas? Obratite mi se u komentarima ispod!

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.