/Koja je vaša najslabija osobina, prema vašem horoskopskom znaku?

Koja je vaša najslabija osobina, prema vašem horoskopskom znaku?

Prije nego što započnemo članak , ne bi htjeli da se iko osjeća loše zbog svojih mana.Jednostavno želimo da pomognemo svakoj osobi da zablista i izraste u najbolju verziju sebe, a to zahtjeva učenje o slabostima i snagama.

Ovan

Ovan ne uživa u tome da iko drugi bude zadužen, osim njih samih, jer vole uzeti uzde kad god je to moguće.Dok su prirodni lideri, mogu ponekad biti nesmotreni i ne slušati druge.Kada Ovan ne dobije ono što želi, možda biste im se trebali skloniti s puta, jer imaju vrlo kratke fitilje.Ovan takođe ima tendenciju donositi odluke bez razmišljanja, i mogu se činiti pretjerano agresivni i iznervirani.

Bik

Bik je vrlo stabilan i pouzdan znak, takođe mogu čvrsto stati na svoj put i ne željeti se mijenjati i razvijati kada je to potrebno.Vole da se pridžavaju onoga u čemu se ističu i ne pokušavaju nove stvari u životu zbog straha od neuspjeha.Nađu nešto što dobro rade, uđu u rutinu i ne vide druge mogućnosti i prilike na putu.

Blizanci

Blizanci nas zbunjuju i uzbuđuju u isto vrijeme.Izgleda da imate podijeljene ličnosti , i čini se da nikada ne možete da se odlučite.Uvijek imate nešto o čemu želite razgovarati, iako ponekad izgledate kao da ne slušate.Skačete sa jedne stvari na drugu, kao leptir, ne možete se držati jeden stvari, ideje ili uvjerenja.

Rak

Rakovi imaju prelijepe, senzitivne i nježne duše, ali njihove snažne emocije kojih se čvrtso drže često ih paralizuju.Rakovi imaju puno problema sa samopoštovanjem, i mnogo puta od drugih traže odobrenje ili priznanje.Rakovi trebaju puno brige i zaštite, i ovo može biti neodoljivo za partnere, bliske prijatelje i porodicu.Imaju tendenciju da istovremeno budu idealisti i pesimisti, skloni su ljenosti i odugovlačenju.

Lav

Kao vatreni znak, Lav je stalno u pokretu.Vole da budu pod reflektorima ali ponekad zaborave da dopuste drugima da zasjaje.Imaju puno ponosa, a ta arogancija može dirnuti ljude na pogrešan način.Ne vole baš da slušaju druge, što ih čini nefleksibilnim i krutim.

Djevica

Djevice imaju pretjerano analitičke umove što može biti slabost i snaga.Skloni su OCD-u , jer moraju imati sve na određeni način i izbaci ih iz ravnoteže ako stvari krenu naopako.Imajutendenciju da kritikuju sebe i druge vrlo oštro, što otežava stvaranje veza sa drugima.

Vaga

Iako radije nego da vam se suprotstave u problemu, ignorišu vas ili su pasivno agresivni jer ne vole sukob.Kako god, ljudi ne vole uvijek biti mirotvorci, što znači ako se Vaga ne nauči suprotstavljati problemima radije nego da ih ignoriše, mogli bi izgubiti mnoga prijateljstva.Vage se mogu previše usredotočiti na loše stvari u životu umjesto da troše svoju energiju na dobre događaje.

Škorpija

Škorpije mogu biti veoma ljubazne i sponane, ali istovremeno njihova ljubomora i nepovjerljiva priroda mogu uništiti ljubavne veze i prijateljstva.Nemojte nikada kročiti na njihovu lošu stranu, jer će vam se onda osvetiti i naučiti lekciju.Škorpije obično čuvaju stvari za sebe zbog njihovih problema sa povjerenjem i teško se približavaju drugima zbog toga.Imaju vrlo duboke osjećaje ali ih ne prikazuju mnogo jer se ne žele osjećati ranjivo.

Strijelac

Strijelci su rođeni istraživači, lako im postane dosadno, što otežava da završe bilo koji projekat.Mrze autoritet i da im neko govori šta da rade, a često prave i vlastita pravila u životu.Strijelac takođe nema filter, može biti nepristojan i neprimjeren u zavisnosti s kim priča.Vrlo su nestrpljivi i ostavit će stvari ako ne idu njihovim tokom.POtrebna im je velika sloboda i prostor da lutaju.

Jarac

Jarac može raditi do smrti i može zaboraviti na sebe.Opsjedni su statusom i novcem, jer im te dvije stvari predstavljaju stabilnost i uspjeh u životu.Oni imaju duboko ukorijenjene nesigurnosti i zapravo se boje mišljenja drugih.Stoga, oni imaju lošu naviku da ogovaraju ljude i samo raspravljaju o činjenicama, a ne o mišljenjima.Pesimistični su i očekuju najgori scenarij u bilo kojoj situaciji.

Vodolija

Vodolija je težak znak za razumijevanje.S jedne strane, oni čine izvrsne prijatelje zbor vještina komunikacije i različitih interesa.Međutim, teško izražavaju emocije, što može otežati druženje sa prijateljem ili partnerom.Duboko preziru sve što je dosadno ili konvencionalno i imaju apsolutnu žeđ za avanturom i putovanjima.Vodolija se može činiti isključena jer je u svom malom svijetu umjesto da se pridruže onome što se događa oko njih.

Ribe

Emocionalne, osjetljive vole kreativnost i pomažu drugima.Ribe, poput Raka, mogu dopustiti da njihove snažne emocije uzmu najbolje od njih.Ribe mogu pomagati nekome, ali zaboraviti brinuti i obratiti pažnju na sebe.Imaju problema sa suočavanjem s realnošću i žele pobjeći od nje na bilo koji način.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.