/Organizovane žene rade ovih 5 stvari prije spavanja kako bi se pripremile za sutra

Organizovane žene rade ovih 5 stvari prije spavanja kako bi se pripremile za sutra

Nakon dugog dana, svatko zaslužuje odmotati. Da biste smanjili bilo kakav stres koji možda imate, pomaže vam da obavite neke stvari noću kako biste se pripremili za sljedeći dan. Ako želite učinkovito iskoristiti svoje vrijeme, ovdje je pet stvari koje možete učiniti da biste naprijed, a još uvijek punite baterije.

Provjerite pristiglu poštu

Ne postoji ništa što me pritišće više od hrpe nepročitanih e-mailova. Ako ste poput mene, pokušajte izdvojiti neko vrijeme da prođete kroz njih i odgovorite na one važne. Čekanje na e-mailove može se činiti kao nešto za odgodu, ali ćete se odmoriti lakše ako ste potpuno obaviješteni o tome što trebate znati prije odlaska na sljedeći dan.

Očisti radni prostor

Ako je područje vašeg stola prepuno, vaš će um biti neuredan. Prije nego što napustite kuću, pokušajte organizirati svoj prostor i baciti sve nepotrebno. Ako u kući u kojoj provodite najviše vremena,  nalazi i određena prostorija, očistite je s vremena na vrijeme – osjećat ćete se mnogo opuštenijima.

Uzmite lijep, dugi tuš

Znam da ovo zvuči jednostavno, ali čišćenje je jedan od najboljih načina osvježavanja nakon napornog dana. Nitko ne želi otići u krevet osjećajući se kao da imaju nešto od dana koji je ostao na koži (figurativno ili doslovno). Tuševi mogu oprati vaš stres i ostaviti vam osjećaj spremnosti da preuzme što god vam sutra dođe.

Spustite telefon

Upotreba vašeg telefona neposredno prije odlaska u krevet je siguran način na koji možete doživjeti probleme s spavanjem. Da biste dobili dobar noćni odmor, odvojite se od elektronike najmanje dva sata prije nego što planirate da se uključite u noć – shvatit ćete da ste u mogućnosti zaspati mnogo brže kada to učinite.

Razmišljajte o danu

Ovo je najbolji način da oslobodite svoje osjećaje i očistite glavu prije spavanja. Organizirane žene čuvaju bilježnicu kod kreveta kako bi zabilježile sve ideje ili misli o danu.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice