/Ovih 5 horoskopskih znakova su uvijek okruženi problemima i dramom

Ovih 5 horoskopskih znakova su uvijek okruženi problemima i dramom

Drugi dan, druga drama.

Svi znamo tu jednu osobu koja stalno ima probleme.Mogao bi biti njihov rođendan, svi ratovi  završeni, i klimatke promjene  riješene a ipak ovi ljudi , iz nekog razloga, će i dalje imati probleme – ili nekoliko njih.

BIK

Iako je, u teoriji snažna volja velika osobina, kada je riječ o bavljenju s drugima, tvrdoglavost nije uvijek dobra stavr.Sjajno je znati ko ste, šta želite, i kako to da dobijete, ali za Bika, to takođe znači spuštati ljude u procesu.Što, u slučaju da još niste shvatili, znači razljutiti mnogo ljudi, stvoriti mnogo neprijatelja, i kreirati više problema koji zaista nisu potrebni.

ŠKORPIJA

Da budemo iskreni : Škorpije su poznate po teškom karakteru.Teško im je da se uklope sa drugima, ne vjeruju baš ljudima i potiskuju ono što ne bi trebali – kao i njihove emocije.Zbog toga što su tako prokleto teški, pogotovo kada je u pitanju seks, Škorpije su uvijek duboko u problemima i nema kraja njihovoj listi.

BLIZANCI

Blizanci su možda jedni od najzabavnijih znakova u Zodijaku, ali takođe imaju pravu kolekciju svojih problema.Razlozi za to su da Blizancima, s njihovom dvojnom ličnošću, lako postane dosadno i zbog toga se moraju prebaciti na sljedeću stvar.To stvara probleme na oba kraja : ostavljajući ljude i nikada se ne osjećaju sasvim zadovoljno.

VAGA

Iako je znak o ravnoteži, čini se da nema problema, to baš i nije slučaj sa VAgama.Uz svu tu ravnotežu, Vaga je zaljubljena u predivne stvari i iznad svega stavlja estetiku.Iako je ovo fantastično ako živite u bajci gdje je sve savršeno, u stvarnom svijetu ova potreba za ljepotom i savršenstvom dovodi do razočarenja.I to ih čini jednim od znakova Zodijaka koji su uvijek okruženi dramom.

VODOLIJA

Neko ko maršira u ritmu vlastitog bubnja, Vodolija je često uključena u probleme, ali nikada to doista ne primjećuje dok ne bude rpekasno.Budući da je njihova glava u oblaku, oni su skloni uvrijediti ljude s njihovim ležernosti ali su rijetko svjesni toga.Zapravo, vjerovatno vam je Vodolija rekla da oni nikada nemaju problema, ali stvarnost ne može biti dalje od istine.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.