/OVO je vaš najveći strah, prema vašem horoskopskom znaku!

OVO je vaš najveći strah, prema vašem horoskopskom znaku!

Ako ste veliki ljubitelj astrologije, onda vjerovatno provodite mnogo vremena čitajući zanimljive informacije o pozitivnim osobinama vašeg znaka.

Ali danas, izazivam vas da postanete mračni.Koliko mračni? Pa, danas ćemo istraživati vaše najdublje strahove.

Ovan : Strah od raskida

Vaš najveći strah je da ćete uraditi nešto što će vašu voljenu osobu natjerati da se spakuje i ode.Vi žudite za dugotrajnim, smislenim vezama i shvatate veoma lično kada ta idealnost nije dostignuta.

Bik : Strah od nestabilnosti

Vi ste nevjerovatan izvor pomoći, informacija i uputa u životu.Ono što vas najviše plaši je da ćete dobiti suprotno za uzvrat.Potrebna vam je stabilnost u vezi i resursima.

Blizanci : Strah od nesavršenosti

Vi ulažete vaš život i srce u rad.To vas čini najproduktivnijim ljudima – ali ipak nekada to ne primijetite.Sve što radite smatrate da trebate napredak.Plašite se nesavršenosti , stoga konstantno unapređujete vaše vještine i lični život.

Rak : Strah od odbijanja

Vi ste veoma emocionalni ljudi.Takođe ste strastveni, ljubazni i dragi.Ali takođe ste veoma osjetljivi na odbijanje, jer ste previše emocionalni rpema onima oko vas.

Lav : Strah od nezapažanja

Na površini, vi ste veoma samouvjereni.Ali iako ne pokazujete, imate dubok strah da se vaš naporan rad, vještine i posvećenost neće primijetiti.

Djevica : Strah od haosa

Vi težite ka redu.U vašoj kancelariji, sve je na svome mjestu.Uvijek ste na vrijeme i nikada se ne pojavite nespremni.Vođeni ste vašim dubokim strahom od haosa.

Vaga : Strah od povređivanja drugih

Vi težite ka ljubavi i miru.Ne možete podnijeti suprotstavljanja i izbjegavat će te ih pod svaku cijenu.Nije da se plaše da će oni biti povrijeđeni – nego da bi oni mogli povrijediti nekoga.

Škorpija : Strah od ranjivosti

U profesionalnom svijetu, vi možete biti jedni od naj samopouzdanijih ljudi.Ali kada su u pitanju lične veze koje uključuju da se morate otvoriti, podijeliti emocije i biti strastveni, postanete paralizovani od straha.

Strijelac : Strah od gubitka kontrole

Volite da imate sve pod kontrolom.Vi ste slobodne ptice i volite da budete kreativni i istražujete uzbudljive stvari.Ono što ne volite je da neko drugi kontroliše vaše izbore .

Jarac : Strah od nesporazuma

Vi znate tačno šta želite i znate tačno šta da radite da to dobijete.Ono čega se najviše bojite je da oni oko vas neće gledati na vaše snove sa razumijevanjem.

Vodolija : Strah od nemoći

Vi želite biti tu za vaše voljene više nego išta.Ono čega se najviše bojite je da ćete biti u poziciji da nećete moći obezbijediti sigurnost i zaštitu koja je neophodna.

Ribe : Strah od konfrontacije

Vi ste veoma senzitivni i ispunjeni idejama.Ne marite često za kritike tih ideja – ali ono što mrzite su konfrontacije.

 Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.