/Sačekajte nekog ko će znati da ste blagoslov i nikada neće odustati

Sačekajte nekog ko će znati da ste blagoslov i nikada neće odustati

Čekajte.

Pričekajte onoga ko razumije tvoje tjeskobe. Pričekajte nekoga tko zna kada opterećujrtr svoj um. Pričekajte nekoga tko vas zna izvući iz toga.

Pričekajte onog koji gleda  samo vas kada govorite. Pričekajte nekoga tko vas tjera da se osjećate kao da ste sami vas dvoje u svom vlastitom svijetu čak i kada ste na javnim mjestima. Pričekajte onoga koji vidi samo vas kad uđete u sobu.

 

Pričekajte nekoga tko vas čini sigurnim. Pričekajte onog čija prisutnost vam daje neposrednu udobnost.

Pričekajte nekoga tko vam pomaže da vidite zašto nije uspjelo s drugima. Pričekajte nekoga tko vam pokazuje zašto se stvari događaju s razlogom.

Pričekajte onog ko vas tjera da se nasmijete čak i kad plačete. Pričekajte onoga ko vas ne ostavlja kad ste ljuti.

Pričekajte onog ko spunjava vaša očekivanja i standarde. Pričekajte nekoga tko će vam pokazati zašto nikada ne bi bio s nekim drugim.

 

Pričekajte nekoga tko vam pokazuje koliko je nevjerojatna ljubav. Pričekajte onoga tko vas toliko voli, da bi vam dali svijet ako bi mogli.

Pričekajte nekoga tko razumije da su odnosi teški i komplikovani, ali želi to učiniti s vama bez bzira na sve. Pričekajte da nekog ko razumije da ste blagoslov i nikada ne želi odustati od vas.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

Podijeli svoje utiske o tekstu: