/Saznajte kakav ste tip kada se napijete , prema vašem horoskopskom znaku

Saznajte kakav ste tip kada se napijete , prema vašem horoskopskom znaku

Napijanje ima, da kažemo, nekoliko efekata na ponašanje.I u gomili pijanih ljudi, primjetićete da je svačije ponašanje drugačije od drugih.

Vidjećete ljude koji odjednom ne zatvaraju usta ili one koji počinju da plešu kao ludi, ili čak one koji vole da isplaču alkohol.Pa, možete zahvaliti vašem zodijaku na pijanom ponašanju.

Evo šta najvjerovatnije radite kada ste pijani prema važem znaku u zodijaku :

Ovan – Bez dlake na jeziku

Ovi izazivači nikada neće odbiti igru pijanstva, i naravno željet će pobijediti.Napit će ih, kako god, i kada se napiju, poprilično su zabavni da se bude u njihovoj blizini.Kada se Ovan napije, postane nestašan i nemaran.Dok imaju dobre namjere, njihov oštri jezik će izbaciti neke tajne.Tako da, spremite se za neke poštene istine.

Bik – Vrtoglavo srećni

Bikovi svoje pijanstvo vode na jedan potpuno novi srećni nivo, biće sigurni da se svi smiju sa njima.I kada su pijani, nisu baš primjer ukočenih i pristojnih.Umjesto toga, vidjet ćete ih da su vrtoglavi i nespretni – posebno ako je prisutan neko koga oni vole.Ali ne brinite se mnogo, smijeh je lijek za sve.

Blizanci – Veoma brbljivi

Nije kao da nisu brbljivi kada su trijezni, ali kada su pijani oni posebno vole da pričaju.Osim što su majstori u flertovanju, rado će otvoriti srce i ozbiljno razgovarati sa nekim ko god je raspoložen za to.U ovom stanju, postanu sentimentalni i otvoreni u vezi svojih osjećaja.Ovo je idealno za one koji su umorni od njih jer stalno kriju svoja osjećanja ali može biti iritantno za trijeznu osobu.

Rak – Palilac

Veoma je teško za Rakove da kažu ne, i oni koji kažu ne su za njih teški.Sa njihovom party ličnosti, vjerovatno će ih biti svuda po mjestu.Iako ovo nije što bi mnogi preferirali, ali Rak će ih uvijek ponovo osvojiti svojom flerty prirodom.

Lav – Plesač

Čak iako Lav može biti stidljiv da pleše kada je trijezan, neki alkohol ih pokrene da noć provedu na plesnom podijumu.Kombinacija alkohola i muzike je slabost s kojom se ne mogu izboriti, i neće razmisliti dva puta da skoče na mjesto i plešu do kraja noći.Vole da igraju igru smjelosti, ali dobro se drže kada su pijani, tako da neće prijeći liniju.Ovo je razlog što možda neće htjeti priznati da su pijani.

Djevica – Nevaljali jezik

Djevice su obično oprezne i metodične. To je zašto ne preferiraju da se napiju, i ako se napiju, uradiće to zbog dobrog osjećaja.Ne vole gužve i mjesta kao što su klubovi ili barovi, tako da će izabrati mirnije mjesto sa bliskim prijateljima.Iako nije tipično za Djevicu da se napije, kada su pijani, očekujte malo vulgarnosti i psovanja.

Vaga – Bez kontrole

Vaga obično zaboravi na sebe i pije sve dok se ne izgubi.NJihov nedostatak kontrole može ih dovesti u mnoge slučajne i neugodne situacije, ali one se zapravo ne kaju zbog svog pijanog ponašanja.

Škorpija – Sarkastični

Što bi mnogi smatrali pokušavanjem pametovanja, u suštini, Škorpijin smisao za humor i sarkazam izlazi na površinu kada su pod uticajem alkohola.Ovo ponašanje bi moglo uvrijediti nekoga, ali oni neće manje brinuti( do sljedećeg dana, ali se neće izviniti)Kada su pijani, Škorpije vole da se pokažu mogu otići prerano ili ostati do zadnjeg trenutka.

Strijelac – Spontan

U prirodi Strijelca je da bude spontan i zabavan.Ali kada je u pitanju alkohol, prelaze na sasvim novi nivo.NJihova bezbrižna priroda dolazi do izražaja i preuzima ih, čineći ih sklonim ka argumentima sa osalim pijanim ljudima.Ali stvarno, baš ih boli uvo šta drugi misle.

Jarac – Otmjen

Jarac je oprezan kada pije, neće dozvoliti da njegovo pijano ponašanje naruši njegovu reputaciju o kojoj brinu toliko puno.Svjesni su svojim granica, i uvijek će ići najmanje preko te granice.Međutim, kada piju, mogu piti teško.Čak i kada su pijani, biće oprezni , ali nemojte im govoriti šta da rade (ili ne rade).Mogu mnogo da popiju, a uvijek će biti trezniji od ostalih.

Vodolija – Prenaglašen

Kada su pijani, vidjet ćete Vodoliju kako priča neku fascinantnu priču dok su luckasti i šašavi.I da bi se uvjerili da je priča svima zanimljiva, neće oklijevati da je malo začine.Vole da kreiraju duge uspomene iz svega, tako da nemojte se iznenaditi ako budu fotografisali svake sekunde te noći.

Ribe – Odvažni

Kada su pijani, Ribe traže svaki mali razlog za novo piće.I ako nemaju izgrađenu toleranciju na alkohol, postanu veoma zbrkani i odvažni.Ili će biti posljednji koji stoje ili će pati od svog tog alkohola.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.