/Šta mart donosi u vaš ljubavni život, prema vašem horoskopskom znaku

Šta mart donosi u vaš ljubavni život, prema vašem horoskopskom znaku

OVAN

Ovaj mjesec ćete naučiti biti strpljivi na putu ljubavi.Ovo je izazov za vas , uzmite u obzir da najbolje stvari dolaze onima koji čekaju.Prvo i polako razmislite o svojim osjećajima, vaša vatrena strast će istopiti najhladnije srce.

BIK

Ovaj mjesec vidjet ćete drastičnu rpomjenu u svom ljubavnom životu.Bio bi to potreban završetak veze koja ne ide nigdje, ili konačno priznanje ljubavi koja vodi do novog početka, nagrađujući put je ispred vas.

BLIZANCI

Ovaj mjesec može biti test vašeg odnosa.Vaša karijera i druge obaveze mogu zauzeti većinu vremena tako da ne možete dati partneru pažnju koju zaslužuje.Vjerujte dok oboje stojite kao jedan, nijedna poteškoća nije teška za prevazići.

RAK

Ovaj mjesec imate velike nade za razvoj vašeg odnosa.U vašem teškom radu dosljedne komunikacije i međusobnog truda, vaša čjubav će cvjetati i ukloniti svaki potencijalni problem.

LAV

Ovaj mjesec je avantura za vas gdje ćete osloboditi svoju strast i živjeti na rubu.Ne nedostaje zabave dok vi i vaš partner idete na spontane izlete i ulazite u nepoznato.Otvoreni ste za druženje s drugima.

DJEVICA

Ovaj mjesec pustite kontrolu i cijenite sadašnjost.Shvatate da ljubav kao sve stvari u životu nije uredno umotana u kutiju, umjesto da budete frustrirani onim što ne možete kontrolisati, zagrlite divljinu i nepredvidljivost i uživajte u svakom trenutku.

VAGA

Ovaj mjesec prepustit ćete se vašim prioritetima .Odnos je o ravnoteži i uzajamnom poštovanju, a to je podsjetnik da nikada ne gubite svoj identitet i pazite na vlastite interese.

ŠKORPIJA

Ovaj mjesec bukvalno je san za vas.Poravnjanje sa zvijezdama otkriva da sve ide dobro za vas i možda čak razmišljate o braku sa svojim partnerom.Ako ste slobodni, nemojte se uzrujavati jer imate priliku susresti nekoga ko će vas na prvi pogled zadiviti.

STRIJELAC

Ovaj mjesec ste na mutnom putu gdje se osjećate izgubljeno zbog onoga što biste trebali učiniti.Bilo da je to stari ljubavnik koji ulazi u vaš život, ili trebate služiti osobi s kojom ste u vezi, poduzmite korak natrag i dopustite da se stvari razviju prirodno jer sljedećeg mjeseca će biti jasnije.

JARAC

Ovaj mjesec morate naučiti skinuti teret tražeći pomoć.Dugo ste bili jaki, a vaš veliki osjećaj odgovornosti i prednosti čini vas tako atraktivnim.Ali trebate pustiti svog partnera, podijeliti svoje nevolje s njim i pustiti ih da budu tu za vas.

VODOLIJA

Ovaj mjesec vam donosi romantiku i uživat ćete u svom sretnom sjaju.Imat ćete razgovor koji će vam donijeti neizmjernu povezanost s vašim partnerom.Ako ste slobodni, obratite pažnju na svoju okolinu i upoznat ćete nekoga na neočekivanom mjestu.

RIBE

Ovaj mjesec je dobra ideja da provedete vrijeme sa svojim partnerom kako bi se razvili u bolju verziju sebe.Može to biti uspostavljanje dobrih navika ili početak izrade budućih planova.Za one koji su slobodni, kažite da potencijalnim partnerima, budući da možete pronaći onoga kog tražite.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice