/Svi imaju granice. Šta očekuje koji horoskopski znak u ljubavi?

Svi imaju granice. Šta očekuje koji horoskopski znak u ljubavi?

Mnogi od nas u našem svakodnevnom životu imaju visoke standarde i prilično je prikladno za sve nas da budemo sa partnerom koji nam odgovara,kao što znamo naši horoskopski znaci mogu mnogo da nam kažu o našem ljubavnom životu i šta nas privlači i odbija kod drugih

Ovan :

Vi ste samouvjereni i osoba usmjerena ka cilju zato bi se trebali okružiti osobama koje imaju iste osobine.Ako niste baš toliko ambiciozni, vjerovatno nećete biti idealni za Ovna.

Bik:

Stalno ste oprezni i ne volite nered ili osjećaj da vas neko požuruje.Biti u vezi sa nekim ko skače sa stvari na stvar i baca pažnju u vjetar , bilo bi nepodnošljivo.

Blizanci:

Vi ste najprijatniji znak.Vrlo socijalni i šarmantni.Pomalo stidljivi, vjerovatno bi bili najsrećniji u vezi sa nekim poput Raka.Niste introvert i više vam pristaje ekstrovert.

Rak:

Najpouzdaniji i najodaniji od svih znakovi.Cijenite vaše odnose, pa ako se vaš partner ne bi slagao sa prijateljima ili porodicom , to bi vam bila glavna smetnja.Ako partner ne pokazuje saosjećanje sa drugima , to bi takođe bio veliki problem.

Škorpija:

Veoma ste svjesni šta se zbiva oko vas stoga ne volite da vas neko laže.Vaš idealan partner bi bio neko ko bi bio svoj i neko ko se neće kriti iza bilo kakve gluposti.

Strijelac:

Vi ste onaj koji živi za putovanje.Želite da ste uvijek u pokretu i volite avanture.Vaš idealan partner neće biti neko ko samo sjedi kod kuće i ne radi ništa mnogo interesantno.

Jarac:

Vi volite disciplinu i samokontrolu.Oni koji su zainteresovani za ljubav sa vama , će morati imati svoj život pod kontrolom , kako bi dobili šansu kod vas.nema mjesta za avanturistički tip kod vas.

Vodolija:

Osjećate se slobodno i imate otvoren um za dugoročne ciljeve.Takođe imate vrijednosti humanitarizma i doprinosite društvu.Imali biste problema sa nekim ko održava strogi niz vrijednosti i ponašanja.

Ribe:

Vi ste osjetljivi i volite svoj mir.Nećete ostati dugo sa nekim ko se svađa oko gluposti i ne uzima u obzir vaša osjećanja.

Lav:

Volite avanturu, da se zabavljate i zaista ste ekstrovertni.Rijetko se osjećate ispunjeno kada ste zatvoreni u kući, tako da su veoma male šanse da budete sa nekim ko je introvertan i nije avanturistički tip.

Djevica:

Vi nemate strpljenja za ljude koji nisu iskreni i pošteni.Vas najviše odbijaju ljudi koji su dvolični.Oni koji se ponašaju drugačije kada su u vezi , a drugačije kada se ta veza završi ili su neiskreni.

Vaga:

Vaga je neprevaziđeni romantik.NJih najviše odbija kada je partner emocionalno nedostupan.Da biste bili u vezi sa Vagom, morate otvoriti svoje srce.

 

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.