/Za one koji su prošli kroz pakao i vratili se s ožiljcima : Pročitajte ovo kada mislite da nema odgovora na vašu bol

Za one koji su prošli kroz pakao i vratili se s ožiljcima : Pročitajte ovo kada mislite da nema odgovora na vašu bol

Kad sam danas izašla van da ostvaim svoj životopis za posao za koji se natječem, udahnula sam svjež zrak i glasno sam si rekla: “Vau. Živa sam, hvala Bogu. ”

Ako uistinu niste imali trauma u životu, mislim da ne možete imati jednaku zahvalnost za život kao i ljudi koji su imali.

Zato što su to oni koji su prošli kroz vatru i vratili se s ožiljcima, ali još uvijek stoje, znaju što znači osjećati hladan zrak na svojoj koži i ne žaliti se na hladnoću, umjesto toga zadrhte u zahvalnosti.

Život je blagoslov, ali je također ispunjen razočaranjima, tugom, tragedijom, gubitkom, konfuzijom i stalnom neočekivanom promjenom događaja.

Za mene, kao nekoga tko živi s depresijom, imao sam svoj udio u užasnim trenucima, čak i trenucima u kojima sam htio oduzei svoj život jer je sve postalo previše za mene.

Za svakoga tko je u depresiji, znate kako je iscrpljujuće.

Morati se probuditi dan za danom i nositi se s bolesti koju nikad niste tražili da imate i morate nastaviti sa životom pored ovog tereta.

Nije lako za bilo koga od nas i svi se borimo da se izvučemo čak i ako se bojimo priznati.

Ali dopustite mi samo da vam kažem ovo, ako se osjećate kao da zauvijek čekate na odgovore na vašu bol. Dajte mu vremena.

“Vrijeme je iscjelitelj svih rana”, često je kliše koji se koristi kada se pokušava izliječiti život, um i duša, ali obećavam vam da je to istina.

Jer usred vaše oluje nikada nećete moći imati istu svijest koju ćete imati kada date malo vremena onome s čime se suočavate.

Razmislite o tome kao da jašete talas dok ste u vodi. Ulazite, valovi su grubi i sada se želite vratiti na obalu jer vaše tijelo ne može podnijeti težinu.

Dajte valovima nekoliko minuta ili sat i sada su mirni i možete se vratiti natrag i umočiti cijelo tijelo i uživati ​​u valovima i osjećaju hladne vode na vašoj koži.

To je način da se nosite s životom jer iskreno, nećete razumjeti sve što vam se događa, a trenutačno će biti užas i udarit ćete  nogama i mlatiti rukama i poželjeti vrištati , vrištati na bol.

No, s vremenom ćete moći malo po malo napraviti više smisla za sve što ste podnijeli i pronaći neko značenje u vašim iskustvima.

Nemojte odmah odustati, jer je teško nastaviti. Dajte mu vremena kao valovima na moru i pričekajte da se smiri oluja. Tamo ćete naći svoje odgovore.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice