6 Znakova koji pokazuju da imate DUHOVNI dar ( obratite pažnju na 3 )

Svi ljudi su rođeni sa posebnom duhovnom stranom, ali nisu svi svjesni toga.Istina je da smo svi u mogućnosti da otključamo ovu stranu našeg bića.

U suštini, ako čitate ovo, možda ste na dobrom putu da bolje razumijete vašu duhovnu stranu.I ako prepoznate neki od ovih 6 znakova onda uistinu imate duhivni dar.

1.SPOSOBNI STE LAKO SE SJETITI SNOVA

Dok mnogi imaju tendenciju da zaborave sboje snove nekoliko trenutaka nakon što se porbude, vi imate naviku da se sjetite svakog detalja.Ovaj dar vam omogućuje da čitate poruke vaše podsvijseti koje primate tokom sna.Ako posjedujete ovaj dar, budite sigurni da naučite mnogo iz vaših snova i razumijete skirvene poruke koje bi vam mogle pomoći da preokrenete vaš život.

2.VIZIJE KOJE SE ČESTO OBISTINE

Vizije ne moraju neophodno izgledati kao film koji odjednom blokira vašu normalnu viziju.Mogu doći u snovima, i mogu doći u budnom stanju u formi mentalnih slika popraćenih intenzivnim osjećajima.Ovakve vizije mogu doći u bilo koje doba u budnom stanju, i vi ćete znati da to nisu obične misli.

3.BUĐENJE IZMEĐU 3-4 UJUTRO

Ako poštujete svoje vrijeme za spavanje a još uvijek se budite između 3-4 , to je zato što postoji nešto što želi da priite znatne duhovne poruke.Takođe poznat koa sveti sat, ovo je vrijeme kada je protok energije najsporiji, i najotvoreniji smo za visoke informacije.

4.INTENZIVNE NOĆNE MORE

Kada duhovni kanali ne mogu da dođu do nas  normalnim načinom, naš um ima tendenciju da transformiše te poruke u noćne more.Međutim, ovo je jop uvijek opravdan vid komunikacije, bez obzira koliko vam zastrašujuće može izgledati.Vježbanje svjesnosti snova može vam dopustiti da postanete lucidni sanjar.

  1. EKSTREMNA EMPATIJA

Slučajevi ekstremne empatije mogu dovesti do iskustva istih fizičkih oboljenja koje druga osoba iskusuje.Na primjer, osoba bliska vama ima porbleme sa zdravljem, i vi odjednom počnete osjećati slične simptome ( iako zapravo niste bolesni )

6.VISOKA INTUICIJA

Svi posjedujemo intuiciju do neke mjere.Neki je prate, a neki je ignorišu – ali svi je imamo.I onda postoje oni koji imaju visoku intuiciju.Ako vi imate ovu vrstu intuicije, ne možete si pomoći nego da živite po njenoj poruci svakog momenta.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.