9 razloga zašto vjerujem u moć Boga

Iritira me kada  ljudi ne shvaćaju da samo zato što vjerujem u Boga ne znači da moraju i oni, ali istodobno – želim da ga poštuju pred mojim očima. Dakle, nastavite s oprezom. To nije namjenjeno da vrijeđa, već umjesto toga da brani one od nas koji poznaju Božju ljubav i moć.

  1. Rodila sam.

Ne postoji ni jedna duša na Zemlji koja me može uvjeriti da možemo podnijeti takav izazov kao rođenje vlastitog bića. Govoreći iz (vrlo novijeg) iskustva, nikako nisam mogla roditi takvu lijepu, nevinu osobu kao moju bebu, bez Božje pomoći.

  1. Preživjela sam više od jednog iskustva blizu smrti.

On me je izbavio iz mnogih stvari – depresija, ovisnost, zavist – i popis se nastavlja.To nisu bile stvari koje sam mogla mentalno sama pobijediti, bilo je to doslovno Božja milost.

  1. Lakše je povjeriti Bogu nego brinuti se o stvarima koje ne mogu kontrolirati.

Moja je majka uvijek govorila da ako ću moliti, da ne brini. Ako ću brinuti, da ne molim. Kao dijete bilo je jednostavno ponoviti. Kao odrasla osoba, potpuno razumijem što je sada mislila. Tako je iscrpljujuće sjediti i nervirati se oko stvari koje ne možemo kontrolisati.

  1. Bog me svakodnevno vidi u potpuno novom svjetlu.

Za razliku od prijatelja, obitelji i sljedbenika, Bog nas svakodnevno vidi. Svaki put kad nas blagoslovi da otvorimo oči novom danu, on nam daje novi početak kako bi se stvari ispravile. On je praštajući Bog. Bog voli svu Njegovu djecu.

  1. Bog je prema meni bolji od mene.

Kada usporedim kako postupam prema sebi i kako me Bog tretira, sve što mogu reći jest “hvala Bogu da je on glavni, a ne ja”. Pokušala sam u više navrata okončati svoj život, ali nijedan od pokušaja nikada nije radio , postoje trenuci u kojima sam pustila da me porazne negativna energija uzme, a Bog to ne želi. Bog me ne voli samo u dobrim danima. On me bezuvjetno voli svakim dahom.

  1. Nikad nisam bila u boljem odnosu od onoga u kojem sam s Bogom.

Kad sam usamljena, On je moja utjeha. Kad griješim, on je moj iscjelitelj. Kad se bojim , on je moj zaštitnik.

  1. Prepoznala sam, priznala i prihvatila svoju svrhu u životu.

Priznajem da sam, kad sam počela pisati, upravo sam to prepoznala kao nešto što sam voljela raditi. Naravno, rekla sam sebi da sam dobar pisac, ali nisam očekivala da ću dobiti tisuće dionica za svoj rad. Budući da sam se približila Bogu, uspjela sam raditi u svojoj strasti, još bolje,  i to je samo početak.

  1. Ništa se ne osjeća bolje nego slaviti Boga.

Na kraju dana, ništa se ne osjeća bolje nego znajući da sam pokušala odati čast Bogu. Bilo da je kroz pjesmu, poštovanje, pisanje, molitvu ili zahvalnost. Ne bojim se reći da je zaljubljivanje u Njegovog sin bila najbolja odluka koju sam ikad napravila.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice