Bol u ramenu – emotivni teret: 9 vrsta boli koje su izravno povezane s psihom

1. Bol u glavi Bol u glavi može biti uzrokovan stresom. Odvojite malo vremena za opuštanje i smanjite stres. 

2. Bol u vratu Ako osjećate bol u vratu, možda vam je teško oprostiti sebi ili drugima. Razmislite o stvarima koje volite kod ljudi.

3. Bol u ramenima Bol u ramenu može značiti da nosite teški emocionalni teret. Usredotočite se na proaktivno rješavanje problema i prepustite nešto od tog tereta drugim ljudima u svom životu. 

4. Bol u gornjem dijelu leđa Bol u gornjem dijelu leđa znači da nemate dovoljno emocionalne podrške.

Možda se osjećate nevoljeno i neželjeno. Ako ste samci, možda je vrijeme da se odete na spoj ili dva. 

5. Bol u donjem dijelu leđa Bol u donjem dijelu leđa može značiti da ste previše zabrinuti zbog novca. Možda je vrijeme da zatražite povišicu ili da počnete koristiti financijski planer.

6. Bol u laktovima Bol u laktu ukazuje na otpor prema promjenama u svom životu. Ako imate ukočene ruke, možda ste imali imati krut, sputan život. Budite spremni na kompromise i protresite, pimalo stvari.

7. Bol u rukama Bol u rukama znači da ne možete doprijeti do drugih ljudi na način na koji bi trebali. Budite otvoreni za nova prijateljstva, otiđite na ručak sa suradnikom i stvarajte nove veze. 

8. Bol u kukovima Bol u kukovima govori da ste previše uplašeni da krenete naprijed.

Bol u kukovima može ukazivati da imate otpor prema promjeni. Možda ste previše oprezni pri donošenju odluka. 

9. Bolovi u koljenima Bol u koljenu može ukazivati na prevelik ego i previsoko mišljenje o sebi. Budite ponizni. Volontirajte. Zapamtite, smrtni ste.

atma.hr