DA LI VAS VAŠA SRODNA DUŠA SANJA: Ovo su znakovi koji pokazuju na snažnu energetsku vezu u LJUBAVI

Da li vas vaša srodna duša sanja – ovo su znakovi na koje treba obratite pažnju!

Da li ste sreli svoju srodnu dušu ili još uvek čekate na vaš susret?

Srodnu dušu ne morate sresti u fizičkom obliku, ali je možete osećati – ona je deo vaše duše. Bez obzira gde se nalazite, srodna duša je svojom energijom uz vas, a možete je pre susreta videti u snovima.

Snovi u kojima plešete sa nepoznatom osobom, a njenog lica se ne sećate, ili snovi u kojima grlite drugu osobu i osežate se zaštićeno, voljeno i ispunjeno… Iako se ne sećamo u celosti ovih snova, možda čak ni lika osobe koju smo sanjali, moguće jeda ovi snovi nagoveštavaju vaš susret sa srodnom dušom.

U takvim snovima osećate se prihvaćeno i voljeno oddruge strane, a ujutru kada se probudite i čitavog dana nosite uspomenu na taj san i prati vas lepa energija. Kada sanjate takve snove imate osećaj da ste pronašli pravu ljubav, onu večnu ljubavnu nit koja prevazilazi granice vremena i fizičkog kontakta.

Možda vaša srodna duša neće izgledati isto kao osoba iz sna, ali ovi snovi ukazuju da ste pronašli unutrapnji mir i balans i da set spremni da upoznate, zavolite i povežete se sa svojom srodnom dušom.

Vaša srodna duša sanja o vama!

Veza koju srodne duše dele jača je nego što možemo razumeti. Ako sanjate o svojoj srodnoj duši, osoba sa druge strane takođe može sanjati vas.

Srodne duše imaju neraskidivu i moćnu vezu koja se može manifestovati telepatijom, snovima, mislima, sve dok ne dođe do fizičkom kontakta i onda se snovi pretvaraju u realnost.

Snove o svojoj srodnoj duši zapisujte, jer iz njih možete saznati neke važne informacije. Možda ćete saznati da ste već sreli svoju srodnu dušu, neki znakovi mogu pokazati da je u vašoj blizini, ali je još niste prepoznali.

Put do srodne duše popločan je vašim željama, namerama i razvijanjem ljubavi prema sebi i drugima… Srodna duša je blizu, nastavite da sanjate i ona će se pojaviti kada za to bude pravo vreme.

Izvor: Lovesensa