Dragi Bože, ne dozvoli mi da zavolim ono što nije suđeno da bude moje

Dragi Bože, ne dozvoli mi da zavolim ono što nije suđeno da bude moje

  29 Jul 2018

Dragi Bože,

Nemoj mi dopustiti da se vežem za ono što nije suđeno za mene. Nemoj mi dopustiti da zavolim nešto ili nekog koga namjeravaš oduzeti od mene.

Znam da je tvoj plan nepoznat, ali sve dok mi to ne otkriješ, olakšaj ga. Nemoj dopustiti da se zadržim na onome što trebam pustiti. Nemoj dopustiti da želim ono što će me na kraju uništiti. Ne dopusti mi da volim one koji će slomiti moje srce.

Zato što se lako vežem i čvrsto držim stvari, stoga nemoj dopustiti da moj um želi stvari koje ne mogu podnijeti, nemoj dopustiti da se moj um trudi da želim stvari koje mi ne trebaju ili stvari koje nisu dobre za mene. Nemoj dopustiti da moje srce želi ljude koji mene ne žele. Ne dopusti da moje srce dugo traži one koji su otišli. Nemoj dopustiti da se moje srce zaljubljuje u nekoga tko ne želi ostati.

Ali, dopusti mi da zaboravim na stvari koje nikada nisu bile namijenjene meni, daj mi vjere jer moram vjerovati da sam bolje bez njih. Daj mi mudrost koju trebam shvatiti da zaslužujem mnogo bolje i da ću biti sretna negdje drugdje.

Ili samo daj mi toleranciju koju trebam sada da budem u redu, jer ne dobijam ono što želim, ne volim one koje sam željela voljeti i daj mi strpljenje koje trebam za tvoje blagoslove i darove.

Ali za sada, nemoj dopustiti da se pridržavam onoga što nije u redu za mene. Nemoj dopustiti da toliko ulažem u stvari ili ljude koje ću morati izgubiti. Nemoj dopustiti da želim ono što nije moje. Nemoj dopustiti da gradim budućnost oko onoga što je privremeno.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

2 thoughts on “Dragi Bože, ne dozvoli mi da zavolim ono što nije suđeno da bude moje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *