Evo zašto je vaša INTUICIJA vaša NAJVEĆA “SUPERMOĆ”

Intuicija, unutrašnji osjećaj, šesto čulo..možete dodati bilo koje ime ovom daru koji svi posjedujemo ali mnogi ne odlučuju da je koriste i njeguju u pravoj količini.Imamo tendenciju da podcjenjujemo moć intuicije u važnim momentima, i to obično dovodi do katastrofalnih rezultata.

Istina je, intuicija je snažna i veoma važan dio našeg svakodnevnog života, u kojem smo uložili mnogo isticanja na logičkim analizama i zaboravili koliko dobro imamo tendenciju da znamo stvari prije nego što skočimo na analiziranje istih.

Naša inticija nam dozvoljava da predvidimo ishod mnogih situacija , i oni koji su slušali taj unutrašnji glas mogu vam reći koliko je uspješna ta procjena bila svaki put.

Često donosimo odluke na osnovu logike plašeći se da bi mogli donijeti pogrešnu odluku.Međutim, naša intuicija već zna ishod te odluke, što bi trebali slušati pažljivije.

Najuspješnije odluke vođene su intuicijom, i vaš najbolji izbor uvijek je bio rezultat vaše intuitivne moći kombinovane sa sposobnostima rasuđivanja.

Intuicija je supermoć koju ne biste trebali nikad podcjenjivati.Zaronite hrabro i pratite vaš unutrašnji osjećaj.Već imate odgovore.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.