Jasni znakovi sudbinski predodređene ljubavi – “Dopuštate mu da vas vidi u trenucima slabosti”

Možda ste ludo zaljubljeni, ali svejedno sumnjate da li vam je suđeno da budete zajedno. Da, sada se sve čini savršeno, ali kako znati da ćete se isto osjećati za godinu, deset godina, cijeli život?

Kažete mu o onome što ne možete drugima; To znači da u neku osobu imate povjerenja, a to je glavni uvjet uspješne veze. Poštuješ ga; Ne želite ga mijenjati. Da, postoji nešto što vas nervira u njemu, ali vi ga i dalje volite.

Dopuštate mu da vas vidi u trenucima slabosti; Lako je biti s nekim tko je uvijek dobro raspoložen. Ali to je nerealno. Da li vas želi vidjeti kad je sve loše? Da li je spreman biti tu u takvim trenucima? Smijete se zajedno; Smijeh je jedno od najjednostavnijih zadovoljstava. I trebali biste ga moći podijeliti.

Želite ga upoznati sa svojim roditeljima; Ponosni ste na njega i želite to pokazati drugima Ne plašite se da se ne slažete s njim; Znate da će vas čak i ako svađate, saslušati i ne izbaciti kroz vrata. On vas uzima za ozbiljno, čak i ako misli da nisi u pravu.

Želite naći kompromis; Ako imate ozbiljne razlike koje zajedno mogu utjecati na budućnost – različiti religiozni svjetonazori, djeca – i dalje ih želite riješiti, vjerujete da možete pronaći kompromis koji će udovoljiti oboma.

Jako vas privlači; Fizička privlačnost nesumnjivo je važna komponenta zdravog odnosa. A ako on nije napumpan i nije osobito zgodan, ali vas svejedno privlači, onda je to očigledno zadnji motiv. Osjećate se blisko s njim; Ne trebate kontrolirati svoje misli, niste stidljivi, ne brinite šta on misli.

Udobno je kad zajedno šutite; Ne osjećate kako morate stalno popunjavati prostor razgovorom ili drugom interakcijom. Ne osećate pretjeranu ljubomoru; Mirno se odnosite prema činjenici da on ide na šetnju sa prijateljima, čak iako među njima ima djevojčica. Dopuštate jedni drugima da imaju svoj život i hobije.

infopult