/Kako se povezati s anđelom i dobiti odgovore na željena pitanja

Kako se povezati s anđelom i dobiti odgovore na željena pitanja

Anđeli nam smiju pomoći samo kada ih za to zamolimo. Ovo je jedan od načina kako se povezati s njima i dobiti odgovore na željena pitanja…

Udobno se smjestite i u sebi izgovorite namjeru da se želite povezati s anđelima. To može biti vaš anđeo čuvar ili općenito anđeoska bića. Nakon toga pozornost usmjerite na disanje, zamišljajući kako sa svakim izdisajem otpuštate napetost, a s udisajem se punite prekrasnom zlatnom svjetlošću.

Uživajte u ljepoti osjećaja da zlatna svjetlost teče kroz vaše tijelo, opuštajući ga i iscjeljujući. Stavite jednu ruku na svoje srce i držite je tu barem nekoliko minuta (tako usklađujete srčane i moždane valove).

Zamislite kako nježno tonete u dubinu vlastitog bića, nošeni oblakom zlatne svjetlosti, sve dok se ne spustite na jedno prekrasno mjesto. Istražite i obogatite svoj doživljaj tog mjesta svim osjetilima – gledajte ga, slušajte zvukove, obratite pažnju i na mirise, okuse, osjetite to divno mjesto u svojem unutarnjem svijetu.

Tad u sebi recite: „Spreman sam!“ i zamolite za kontakt sa svojim anđelom/ima.

Opušteno dišite, bez ikakvih očekivanja, prateći i najsuptilnije promjene koje možete primijetiti.

Vaš će se anđeo možda pojaviti u liku anđela kakvim ga inače zamišljate ili pak kao boja, simbol, osjećaj ili melodija… Prepoznat će ga vaše srce.

Kad osjetite kontakt, otvorite se i zamolite da vam pošalje iscjeljujuće vibracije koje su vam najpotrebnije u ovom trenutku života.

Umirite se i znajte da ih primate!

Ako imate neko pitanje, možete ga postaviti i biti otvoreni za odgovor koji može stići odmah ili u nekom kasnijem trenutku, možda u snovima. Nije važno kad i kako, odgovor će doći u pravom trenutku.

Kad osjetite da se susret bliži kraju, zahvalite anđelu i pošaljite mu ljubav iz srca.

Uz nekoliko svjesnih udisaja i izdisaja vratite svoju pozornost u vanjski svijet. Zapišite ukratko svoje iskustvo.

Vodeći dnevnik rada s anđelima, puno toga možete osvijestiti i naučiti.

Melita Reiner

(Izvor: sensaklub.hr / Preuzeto sa: atma.hr)