Možda ne razumiješ šta si izgubio, ali vjeruj mi, hoćeš

Ima puno toga za reći o davanju šansi ljudima. Davanje nekome tko ne zaslužuje vaše vrijeme i pažnju.

To sam ja učinila za tebe. Dala sam ti toliko vremena da shvatim što želiš. Dala sam ti svemir. Držala sam se iz tvog života u nadi da ćeš se uskoro jednog dana, vratiti k meni.

Ali to je bio problem. Nikada nisi imao namjeru biti samnom. Nikad nisi imao jednu, jedinu dobru namjeru prema meni i morala sam naučiti to na teži način.

Naučila sam čekajući tebe. Izgovarajući ti isprike.

Cijeli život je o lekcijama. Dobro i loše. Ali jednom, želim te naučiti nešto što je više od teške pilule za progutati.

Možda to ne bi shvatio, ali prije ili kasnije ćeđ shvatiti da si zabrljao. Veliko vrijeme. Uzeo si nešto iskreno i stvarno, nešto što većina ljudi provodi cijeli svoj život tražeći, a ti si to uništio.

Sve ono što si rekao i učinio, nije bilo ništa. Bile su to samo prazne riječi.

Ali stvar je ta da, dajem ti više nego što znaš. Završila sam sa davanjem svega. Nisam savršena i nikad nisam tvrdila da jesam. Ali jedno sigurno znam, moje je srce puno veće i bolje i jače od tvog. I znam da ću nakon ove propasti, nakon ovog tragičnog rušenja, vratiti se.

A ti.

Pa, tko zna što ćeš učiniti. Ali obećajem ti, prije ili kasnije da ćeš misliti o meni i znati kakav je osjećaj kajanja kada izgubiš nešto. Nešto što bi trebao držati blizu, a ne gurati od sebe.

Ne mogu promijeniti ono što se dogodilo. I što je još važnije, ne mogu tebe promijeniti. Ali želim da znaš da ću biti u redu. Uskoro ćeš biti sjećanje, prolazna misao, samo nešto malo.

Koliko sam htjela da budeš trajan, dokazao si da nisi dostojan toliko. Ne mogu to promijeniti, a sada kada je sve to rečeno i učinjeno, znam da ni ja ne  bih željela. Čak i da sam mogla.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.

2 Comments