Ne ide vam ništa po planu – Možda kršite neke od 7 pravila univerzuma, kako tvrde naučnici

Postoji 7 osnovnih zakona po kojima svemir živi. Neznanje o njima ne oslobađa odgovornosti. Znanje – pomoći će da ne napravite greške, postignete harmoniju i živite sretno.

Zakon praznine; Ako vam trebaju nove cipele, odbacite stare. Ako vam treba nova odjeća, očistite svoj ormar. Morate se dobrovoljno rastati sa svojim stereotipima. Novo dolazi tek kada se riješite starog. Zakon cirkulacije; Budite spremni otpustiti nešto što posjedujete kako biste dobili nešto što želite.

Zakon mašte; Prvo morate vidjeti prosperitet u svojoj mašti. Napravite opis svog idealnog dana i ne pokazujte to nikome drugom osim onom u koga imate povjerenja. Ovaj opis držite negdje pri ruci i pročitajte ga u slobodno vrijeme.

Zakon kreativnosti; Čovjek može postići prosperitet energijom svog razmišljanja, intuicije i mašte. Zakon odmazde i primanja; Ako nešto poklonite, vraća se desetostruko. Kad dobijete beneficije, vrlo je važno podijeliti ih sa drugima.

Ako imate dar, a ne upotrebljavate ga, tada vrijeđate svoju Božansku suštinu. Da biste poštovali svoje sposobnosti, morate se radovati poklonima i dijeliti ih s drugima. Ako to učinite, donosite još više koristi vašem životu.

Zakon desetine; Univerzum će uvijek uzimati desetinu. Ovo je samo zakon zahvalnosti izvora podrške – 10% svega što imate. Nikad ne znate kako će vam se vratiti desetina. Novac je uobičajena pojava. Ali ona može doći i u obliku pomirenja s nekim, novim prijateljima, kao oporavak itd.

Zakon oproštenja; Ako ljudima ne možete oprostiti, ne možete prihvatiti svoje bogatstvo. Ako je vaša duša ispunjena mržnjom, ljubav ne može naći mesto u njoj. Morate se riješiti negativnih osjećaja koji vas proždiru i koji vam ne daju odmora.

Izvor: infopult