NEBO VAM VRAĆA ONO ŠTO STE DALI, ŠALJE VAM LJUBAV SA CILJEM: Kako da prepoznate kada se pojavi prava osoba

Kako da pepoznate pravu ljubav koju vam nebo šalje – toksične veze u životu se događaju sa razlogom!

Kako koračamo kroz život srećemo razne ljude, stičemo razčličita iskustva i odnose. Neka od njih su pelepa, čarobna i traju celog života, a neka su bolna i ostave nam ožiljke na srcu zauvek. Ljudi koji su proveli godine u toksičnoj vezi, uglavnom žale za njima, veruju da su oni dali sve, a da nisu zauzvrat dobili ništa.

Ipak, to je zabluda, jer svako isustvo nam je dato sa razlogom. Ljubav, kakva god da je, ne daje se uvek uzalud. Nijedna stvar našeg srca nije slučajna.

Sve naše prolivene suze, sav naš emocionalni bol koji smo doživeli ima svoje značenje. Vreme će sve staviti na svoje mesto. Samo budite strpljivi. Proveli ste usamljene noći, patili zbog loših veza iz prošlosti, ali život će vam promeniti jedan susret.

To je magičan susret sa osobom sa kojom razgovori traju do jutra, onom koja vam otvara svoje srce i čini da budete bolja verzija sebe. To je osoba koja ostaje tu zauvek, njoj je stalo do vas, vaše sreće i mira.

Kroz ovaj odnos oslobodićete se ožiljaka i rana iz prošlosti, otpustićete strahove i ponovo ćete voleti. U ovoj vezi ne podstoje igrice, zbunjenost, frustracije. Partner ne želi da sumnjate u njega i svojim delima vam pokazuje da je stvoren za vas.

Ljubav prema novoj osobi koja vas zaslužuje, izbrisaće iz sećanja sve vreme kada ste osećali da niste shvaćeni, bili ste povređeni, stalno ostavljeni i sami. Ovo će biti osoba koja će vas ceniti, voleti vas baš onakvu kakva zaista i jeste. Partner koji će ti pomoći da letiš do novih visina.

Sada se suze smenjuju sa ljubavi, tuga sa trenucima radosti. Izabrali ste pravu osobu za sebe i niste ponovili iste greške – to je lekcija koju ste iz loših odnosa izvukli. Vreme je za ljubav koja će doneti mir i utehu ranjenom srcu. Ljubav koja će postati vaš novi topli dom. Ljubav koja neće dati razloga za sumnju da je obostrana. Ljubav kojoj može da se veruje.

Kada se ona pojavi, zalečiće staro očajanje i žaljenje. Zato nikada ne odustajte od ljubavi, ma sa koliko loših partnera i bolnih iskustava se suočili. Ljubav dolazi do vas – u jednom trenutku dobićete od prave osobe sve što ste vi ikada dali u emotivnim vezama.

Izvor: Sensa