Ništa se ne dešava slučajno: Znakovi koji bi mogli pokazati da neko neprestano misli na vas

Kako bi mogli  da znate da neko misli na vas? Evo nekoliko znakova:

1. Neočekivan nalet emocija Zamislite situaciju gde se lepo provodite, a u sledećem trenutku vas rastuži neki detalj. Imate nalet emocija koje vas preplave i osećate se čudno. Velike su šanse da u tim momentima neko vama blizak priča ili razmišlja o vama. To može biti vaš partner ili stari prijatelj.

2. Sanjali ste određenu osobu Možda nikad do sada niste stanjali tog poznanika ili prijatelja, ali sinoć se pojavio u vašim snovima. Možete osetiti šta ta osoba misli, šta radi, kako govori. Najverovatnije je da je njegovo pojavljivanje u vašim snovima povezano s time šta on misli oo vama i da kroz san pokušava da vas kontaktira.

3. Želja da budemo bliži Mnogi ljudi veruju da nas sudbina spaja. U stvari se zaljubljujemo jer podsvesno osećamo da je osoba koja misli na nas u stanju da zadovolji naše potrebe. Ovo objašnjava zašto tražimo načine da to unesemo u svoj život i smanjimo udaljenost između nas.

Stiga, ako je određena osoba stalno u vašoj blizini, to je siguran znak da misli na vas i nesvesno poseže za vama. 4. Dugi osemh Obratite pažnju šta radite kad sretnete starog prijatelja kojeg dugo niste videli. Osmehnete se i osmeh vam ostaje na licu duže od 10 sekundi.

Osoba koja često misli na vas, sa vama će razgovarati drugačije nego sa ostalim. 5. Ta osoba vam je često u vidnom polju Osoba koja misli na vas, ona želi i da bude blizu vas. Stoga ćete je često viđati okolo. Zbaog toga obratite pažnju ko je najčešće u vašem okruženju.

6. Stopala te osobe su uvek usmerene u vašem pravcu. Stopala se prirodno okreću u pravcu u kojem želimo da idemo. Postoje podsvesna veza između naših namera i pravca koji nam pokazuju stopala. Ako ste u društvu ljudi, stopala će uvek biti okrenuta prema onim koje simpatišete.

7. Zainteresovana je za vaše prijatelje Osoba koja vas simpatiše, biće zainteresovana i za vaše prijatelje. 8. Dolazi kod vas bez razloga Kada ste nekome simpatični, ta osoba će tražiti svaki način da privuče vašu pažnju. Želeće da dođe kod vas, čak i ako za to nema objektivnih razloga.

9. Uši vam gore Staro narodno verovanje kaže da ako vam uši gore ili vas svrbe, neko priča o vama. Ako vas levo uvo svrbi, neko razmatra vaše mane. Ako vas desno uvo svrbi ili gori, neko ko vas voli priča o vama.

Izvor: Infpult