Očistite se od negativne energije: Efikasni načini da sačuvate dobre vibracije u svojoj duši, tjelu i kući

Predlažemo vam 7 različitih načina da zaštitite svoje telo, um, dušu i životni prostor od toksične negativne energije:

Probleme rešavajrte odmah; Što više razmišljamo o nekom problemu, sve više opterećujemo i trujemo svoju dušu. Hladnog i otvorenog uma posmatrajte problem, a onda odmah delujte. Sa otpuštanjem i oslobađanjem od svakog problema, oslobađate protok za dobru energiju.

Očistite energiju u domu pomoću tamjana; Jedan od najlakših i najbržih načina da pročistite dom od negativne energije jeste da zapalite malo tamjana i ispunite svoju kuću njegovim mirisom. Osim što će osvežiti vazduh, uspeće da pročisti energiju u prostoru.

Naučite da se oslobodite tuđe negativne energije pre nego što se vratite kući; Uvek pomozite dragim ljudima i saslušajte ih, ali ne dozvolite da vam neko krade energiju. Budite slobodni da otovreno kažete nekome kada vam ugrožava energetski tok. Pronađite neki ritual kopji će vas osloboditi od nakupljene loše energije, a preporučujemo trening ili kurs joge.

Ne uznemiravajte se zbog stvari na koje ne možete da utičete; Procenite dokle idu vaše granice dlovanja. Na neke okolnosti i osobe je gotovo nemoguće uticati. radite na svojoj pozitivnoj transformaciji, umesto da se opterećujete tuđom. Redovno čistite auru; Negatuivna energija lako zaprlja auru, zato je redovno čistite i obnavljajte. Preporučujemo meditaciju u kombinaciji sa mirišljavom kupkom od lekovitog bilja i cveća.

Češće otvarajte prozore i vrata u vašem domu; Ovo će očistiti dom od ustaljene energije. Što češće to radite, manje energije će stagnirati i više će biti prostora za pozitivnu energiju.. Postavite lične granice; Radite ono što stvarno volite i naučite da kažete NE kada vam nešto ne prija. Stvorite život koji zaista zaslužujete. Živeći po tuđim uputstvima, ograničite svoju sreću.

Očistite dom slanom vodom; Čašu napunite slanom vodom i stavite je u ugao prostorije. Ostavite da ostane nekoliko dana, a zatim je sipajte negde van kuće. Prema verovanju feng šui stručnjaka, negativna energija koja se akumulirala u vazduhu rastopiće se u slanoj vodi. Treba da je prospete u prirodu koja je sposobna da je transfor miše u nešto dobro i čudesno.

Izvor: Infpult