Odabirom jednog drevnog sunca saznajte šta vas očekuje sljedeće sedmice

Vjernici u drevne koncepte snage sunca zasigurno će voljeti ovaj članak! Sunce kao Bog je koncept koji se primjenjuje u toliko drevnih kultura i tradicija. U ovom članku pustićemo vas da odaberete jedno od tri drevna sunca Heliosa, Boga Sunca, i otkrijete posebnu poruku za nadolazeći tjedan.

Ako izaberete sunce # 1:

Usredotočite se na življenje zdravog i stabilnog tjelesnog života. Pijte vodu koliko god je to moguće, pobrinite se da vaš um bude jasan kao i vaše tijelo. Pokušajte živjeti što je moguće zdravije tijekom sljedećeg tjedna i uvjerite se hoće li promijeniti vaš način svakodnevnog života. Vrijeme je za promjenu i imate veliku svrhu i misiju – počnite živjeti zdrav život. Ovaj mali napor će dovesti do mnogih drugih uspjeha u mnogim različitim područjima vašeg života.

 

Ako izaberete sunce # 2:

Mnogo puta se osjećamo kao da nismo u skladu s svrhom svoje duše. Ovo sunce je izabrano danas kako bismo bili svjesni da bez obzira na to kako se možda ponekad osjećamo , Svemir i naš duhovni tim uvijek nas lagano guraju na put. Nemojte se bojati! Možete se lako vratiti na pravi put, a kada to učinite, vidjet ćete da je sve što ste prije učinili samo dio razvoja vaše osobnosti. Morate naučiti da su vaši nedostaci i porazi u prošlosti samo vrijedne lekcije koje će vas učiniti mudrijima. Anđeli čuvari i svi drugi svjetlosni radnici će stajati na vašoj strani, kao i na stranama svih drugih koji su spremni vratiti se na pravi put. Arhanđeo Uriel će vam dati entuzijazam da budete snažni u svim svojim bitkama i pomoći će vam da ostanete usredotočeni bez obzira na sve.

 

Ako izaberete sunce # 3:

Previše ste bili izgubljeni bez fokusa, bez ikakve svrhe ili cilja. Apatija je nešto što često dovodi do depresije, pa čak i tjeskobe i polako razara vaše unutarnje jastvo. Morate ‘popraviti’ svoj duh i dopustiti sebi da rastete kao osoba. Morate postaviti svoje prioritete i odvojiti od svoje prošlosti. Ako ste uvredljiva osoba, prestanite raditi stvari koje vas čine takvim. Pokušajte se izdvojiti od ostatka svijeta i usredotočite se samo na sebe. Pokušajte s meditacijom ili drugim duhovnim praksama koje će vam značajno pomoći u vašoj misiji na putu ka uspjehu. Nakon završetka transformacije, naučit ćete što to znači biti doista ispunjen, sretan i bezbrižan.

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.