3 osobe koje trebate pronaći u životu: Ako još niste, Svemir će ih poslati kad dođe pravo vrijeme!

Život se sastoji od ljubavnih odnosa koji nas guraju u ekspanziju i pomažu nam da rastemo. Svi odnosi igraju ulogu u našem razumijevanju života i razvoju našeg karaktera, ali neke veze su posebnije od drugih.

Postoji mnogo različitih vrsta odnosa koje možete imati u životu, ali postoji nekoliko vrsta koje su u potpunosti bitne za vaše putovanje na ovoj planeti.

Ovdje su 3 vrste ljudi koje je potrebno pronaći u životu.

Vaša srodna duša

Vaša srodna duša je ona duša s kojom ste kliknuli na svim razinama. Doslovno je nemoguće da se s tom dušom osjećate nelagodno. Ponekad se možete i prepirati, ali uvijek sve riješite i to na kraju samo ojača vaš odnos.

Možete biti odvojeni i 3 godine od te osobe, ali kad se ponovo sretnete – kao da se ništa nije promijenilo, jer rezonirate na svim mogućim razinama. Kada se susretnete, možete imati čudan osjećaj prisnosti, kao da ste izabrali uključiti tu dušu u svoj život i prije rođenja.

Ovaj neobičan osjećaj prisnosti često puta dolazi iz činjenice da dijelite prošle živote s tom osobom i odlučili ste doći ovdje da zajedno obavite misiju.

Suprotno vjerovanju pop-kulture, vaša srodna duša ne mora nužno biti suprotnog spola, niti vaš životni partner. Može se pojaviti kao vaša majka, brat, sestra ili najbolji prijatelj. Svaka osoba susreće svoju srodnu dušu u nekom trenutku u svom životu. Ako je još niste našli, očekujte da će se to dogoditi u budućnosti.

Vaše ogledalo

Vaše ogledalo je osoba koja vam govori stvari onakve kakve jesu. Ona je iskrena s vama, nije ju briga hoćete li biti povrijeđeni. Ali to što ne brine o vašim osjećajima omogućuje joj da napravi utjecaj koji će vam donijeti transformaciju.

Ne govorim ovdje o bezobrazluku. Govorim o prijatelju koji će vam reći kad niste na pravom putu ili kad se ne ponašate onako kako bi trebali. Često se događa da i vi imate istu ulogu u životu te osobe i iz tog razloga vi djelujete kao ogledalo jedan drugome, a odražavate područja na kojima je potrebno raditi.

Možete raspravljati češće nego što je potrebno, ali ispod tih argumenata leži iskrena briga koja se ne može poljuljati. Ponekad svi trebamo nekoga da nas probudi kada prestanemo biti odgovorni.


Vaš zaštitnik

Vaš zaštitnik je vaš mentor, učitelj i vodič. On vam pruža nadahnuće, ohrabrenje i povratne informacije o vašem životu. Vodi vas i pomaže vam u teškim situacijama. Nekim ljudima njihov zaštitnik može doći u obliku jednog člana obitelji, a drugima se on može pojaviti kao učitelj ili trener.

Nekima se on može pojaviti u obliku nekoga tko više nije ni živ, poput Krishne, Buddhe, Isusa,… Važno je imati nekoga kome se možete obratiti kad vam je teško, nekoga tko je uvijek u mogućnosti potaknuti vas i ponuditi vam upute na vašem putovanju.

Kada dublje uronite u svoje putovanje, vaš zaštitnik će postajati manje osoban. On se ispočetka može pojaviti kao član obitelji ili prijatelj, a zatim, nakon što shvatite svoju univerzalnost i povezanost sa svime, Mjesec, Zemlja i duhovi prirode će postati vaši zaštitnici.

Umjesto da tražite odgovore od učitelja, tražiti ćete odgovore izravno od izvora.

To su tri arhetipske osobe od kojih će svi imati koristi u svojim životima.

Ako ste dovoljno sretni da ih imate, borite se za njih i poštujte ih. Ako ih još niste susreli, nastaviti raditi na vlastitom razvoju i svemir će ih poslati vama kada bude pravo vrijeme za to.

 

Izvor: thespiritscience / Preuzeto sa: atma.hr