Pročitajte ovo kada vam treba podsjetnik da Bog uvijek posmatra

Bog bolje poznaje naša srca nego mi.

Kada prolazite predaleko od vašeg puta, Bog vas gura natrag u pravom smjeru. Svaki udarac s kojim se suočavate znači da Bog naporno radi, obavještavajući vas da ova vrata nisu vaša vrata. Možda su neko vrijeme bila zato što je trebalo nešto da naučite, trebali ste rasti. Kada se vrata zatvore, Bog vas priprema za sljedeća koja će se otvoriti. Svaki trijumf Bog vam daje nagradu govoreći: “Evo zašto nisam mogao dati ono što ste vjerovali da želite, jer to je ono što zaslužujete sada.”

Kada mislite da je nešto u vašem životu pogrešno, to vas Bog priprema za ono što je ispravno.

Razmislite o svim trenucima kada ste se osjećali kao da ste nešto izgubili. Zatim razmislite o svim vremenima nakon toga kada je došlo nešto vrijednije za tebe. Shvatili ste da niste trebali ono što ste mislili da želite, jer je Bog imao više i bolje za vas.

Možda ste se nadali i molili da dobijete određeni posao. Osjećali ste da je to idealno mjesto za vas.Na kraju ćete dobiti tu zastrašujuću  poruku, “Draga tako i tako, želimo vam zahvaliti na vremenu, ali odlučili smo krenuti naprijed s drugim kandidatom …” Ili nešto slično tim riječima. Svi smo dobili jednu od tih poruka. Svi smo se osjećali odbačeni i poraženi zbog tih riječi.

Što ste učinili nakon što ste dobili tu poruku odbijanja? Vjerojatno ste imali nekoliko pića s prijateljima, možda ste plakali, možda ste se nasmijali i rekli: “Dobro.” Sve su reakcije razumljive. Svi smo bili tamo i učinili to. Što onda?Pokušali ste na sljedećem intervjuu, zar ne? I naposljetku ste imali bolju ulogu, sve dok se poboljšavate.

To jedno odbijanje, ili koliko vas je ikada dovelo do toga da napornije radite. To je učinilo da se analizirate kako biste mogli poboljšati sebe i konačno poboljšati svoju karijeru.Ovo Bog govori: “Uvijek promatram. Ovo nije za vas. Ostani snažan, dolazi nešto bolje. ”

Možda ste shvatili da vas je vaš partner varao . Ne razumijete i nema smisla jer ste mislili da je sve dobro, vas dvoje ste tako zaljubljeni. Pa što je pošlo po zlu? Što se dogodilo? Ne sjećate se da ste vidjeli crvene zastave, ne razumijete kako je ta osoba koja je bila tako dobra sada okrutna i nemoralna. Sve dok Bog ne otvori oči i postajete svjesni crvenih zastava koje su bile prisutne cijelo vrijeme. Sve dok Bog ne da jasnoću i pomogne vam da vidite ono što ste promašili.

Možda ste istinski vjerovali da je ta osoba bila za vas, ali sve dok ste odustajali od komadića sebe da biste bili prava osoba za njih. Možda ih volite više nego što ste voljeli sebe. Možda ste uvijek bili previše dobri za njih, ali niste to mogli vidjeti dok vam Bo nije pokazao.

Ta osoba koja vas je prevarila dovela vas je da se poboljšate. To vam je pomoglo da shvatite da najprije morate voljeti sebe. Otvorili ste rast i pozitivnu promjenu.

Otkrivanjem da vas ova osoba vara, i na kraju otkrivenjem njihovog pravog karaktera, Bog ovori: “Uvijek promatram. Mislila si da je ta osoba dovoljno dobra za tebe, pusti me da ti pokažem kakva je stvarno. Imam mnogo bolje stvari za vas. ”

Kad vas život obori dolje i osjećate se bespomoćno, potražite i znajte da je pomoć uvijek tu. On je uvijek tu. Znajte da ako vas odbiju od nečega, ako odnos ne uspije, ako izgubite nešto, to nije zato što niste vrijedni, već da to nije vrijedno vas.

Ovo je Bog koji govori: “Ja gledam. Uvijek promatram. Čujem vaše molitve, čujem vaše molbe. Rekao sam ne još, molim te da vjeruješ u mene. ”

Napomena: Ovaj tekst je u vlasništvu sajta “www.novipocetak.com” , ukoliko ga želite preuzeti kontaktirajte admin tim putem naše Facebook stranice.